• PRO TV
  • Andreea Esca, detalii despre croaziera pe Mediterană. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a plănuit o adevărată aventură pentru fanii ei

Andreea Esca, detalii despre croaziera pe Mediterană. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a plănuit o adevărată aventură pentru fanii ei

Andreea Esca, detalii despre croaziera pe Mediterană. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a plănuit o adevărată aventură pentru fanii ei

La sfârşitul lunii septembrie, Andreea Esca va pleca într-o călătorie pe mare, la bordul vasului de lux Celebrity Edge. Este vorba despre o croazieră cu activităţi. Biletul costă 3.000 de euro de persoană, iar traseul trece prin Spania, Franţa şi Italia.

În timpul excursiei, pasagerii se vor bucura de vizita orașelor: Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma, în perioada 23-30 septembrie.

Andreea Esca a pus la punct toate etapele desfășurării acestei întâlniri cu fanii. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a spus că vor fi aproape 70 de persoane în croazieră.
 
„A fost foarte greu. Poate şi pentru că e prima dată şi e o experienţă nouă pentru oameni. Nu sunt foarte mulţi care sunt obişnuiţi cu ce înseamnă plecatul într-o croazieră ca alegere de vacanţă, dar până la urmă am reuşit şi sper să reuşim până la capăt să iasă şi foarte frumos. Deocamdată plecăm pe 23 septembrie, o săptămână, ne întoarcem pe 30. Pot să spun pe 30 cum a fost. Sper să ne iasă bine”, a declarat ea într-un interviu pentru paginademedia.ro .


 
Vedeta spune că i-a venit ideea organizării unei astfel de călătorii anul trecut, după ce a fost cu o prietenă într-o croazieră. „M-am gândit că aş vrea să ofer această experienţă şi pentru cei din comunitatea noastră de la A list Magazine, a menționat ea. 

Sursă foto: Instagram/ Andreea Esca

Vezi și: Andreea Esca, interviu exclusiv cu John Malkovich
 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni