• PRO TV
  • 30 de agenti de la Scotland Yard o cauta pe Madeleine McCann, fetita disparuta in 2007

30 de agenti de la Scotland Yard o cauta pe Madeleine McCann, fetita disparuta in 2007

30 de agenti de la Scotland Yard o cauta pe Madeleine McCann, fetita disparuta in 2007

La patru ani dupa ce micuta englezoiaca Madeleine McCann a disparut din apartamentul din Algarve, in sudul Portugaliei, “cazul Maddie” continua sa fie un mister plin de necunoscute.  

Familia McCann spera din noua intr-un miracol dupa ce politia britanica Scotland Yard a desemnat 30 de agenti sa reia cautarie finantate de un milionar.

Inceperea investigatiilor vine dupa ce parintii micutei Madeleine, Kate si Gerry McCann, ii cereau in urma cu o saptaman primului ministru britanic, David Cameron, o revizuire a cazului.

Cand Maddie a disparut din localitatea Praia da Luz, unde se afla in vacanta cu parintii, micuta avea trei ani. Politia portugheza, in colaborare cu agenti englezi din comitatul Leicestershire, a initiat o investigatie care a incetat in 2008 din lipsa de probe.

Disparitia fetitei a avut un impact extraordinar pe plan international, dupa ce parintii au organizat o campanile mediatica pentru cautarea ei, sprijinita de mai multe celebritati, printre care si David Beckham, dar si de Vatican.

Polemicile s-au declansat cand, in septembrie 2007, parintii micutei au fost declaratii suspectii principali, acuzatii care nu au putut fi probate.

In tot acest timp, parintii fetitei nu au incetat sa o caute, iar in urma cu cateva zile Kate McCann a publicat o carte despre disparitia fetitei ei, a carei zi de nastere a fost pe 12 mai.

Oare ce sanse sunt ca micuta Madeleine sa mai fie gasita in viata?
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni