• PRO TV
  • Animalele pierdute după exploziile de la Crevedia își caută și azi stăpânii. Mesajele disperate ale oamenilor din comunitate

Animalele pierdute după exploziile de la Crevedia își caută și azi stăpânii. Mesajele disperate ale oamenilor din comunitate

Animalele pierdute după exploziile de la Crevedia își caută și azi stăpânii. Mesajele disperate ale oamenilor din comunitate

Exploziile de la Crevedia a răvășit viețile a zeci de familii din comună și au pus pe drumuri oameni și animale de companie. Mai multe patrupede, câini și pisici, au fost date dispărute din seara tragediei și sunt căutate și azi.

Comunitatea din Crevedia a fost lovită din plin de inconștiența criminală a proprietarilor stației GPL. Zeci de familii au rămas fără locuințe sau au suferit daune serioase după exploziile devastatoare de la stația de carburant. În momentele de panică ce au urmat exploziilor, multe animale de companie s-au pierdut. 

Pe internet circulă mai mult anunțuri și mesaje disperate ale stăpânilor de patrupede sau ale oamenilor care au găsit câini și pisici.

SOS Crevedia. A fost eliberată de pompieri înainte de explozie, iar acum e de negăsit. Stăpânii au înțeles că a fost văzută în zonă și după explozie. Dacă o vede cineva, contactați-mă. Distribuiți masiv”, a scris cineva pe grupul de Facebook Crevedia, comuna mea, în dreptul unei fotografii cu o cățelușă cu chip de înger.

Răspunsul proprietarei nu a întârziat să apară: „Noi am pierdut-o... o căutam de 3 săptămâni peste tot... copii întreabă de ea zilnic.. știți ceva de ea?”, a venit răspunsul.


 

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus poze cu patrupedele pierdute la Crevedia!

Unul dintre animalele din comună care au înduioșat opinia publică este cățelușa soților decedați după explozii. Patrupedul își așteaptă și azi stăpânii în curtea casei.

Patrupedul suferă din cauză că a rămas fără familie și bate drumurile comunei, în lung și-n lat. 

Frumoasa din poze a rămas fără casă și fără stăpâni în urma exploziei de la stația de gaz din Crevedia. A avut pui și cel mai probabil nu au supraviețuit în urma exploziei. Stă pe drum de o săptămână, este foarte blândă, este foarte slabă și abia mănâncă ce îi oferim noi. Vă rog mult să mă ajutați să îi găsim o familie!! Please share, să salvăm un suflet!”, a scris cineva pe Facebook.


Sursa fotoLaura Nicolae/Animale pierdute, abandonate sau pentru adoptie
 

Câini de la Crevedia, refugiu la un adăpost privat

Mai mulți câini care vagabondau pe străzi după exploziile de la Crevedia au ajuns într-un adăpost privat din Capitală. Cei care se ocupă de animale au dat anunț pe Facebook că stăpânii lor le pot revendica sau adopta.

Căței aduși de la Crevedia, Dâmbovița, pe 14.09.2023. Pentru adopție sau revendicare vă rugăm să vă adresați Primăriei comunei Crevedia”, se arată pe contul de Facebook Adapost de Caini Fara Stapan.

Fotografii: Facebook Crevedia, comuna mea

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni