• PRO TV
  • Tatăl lui Sebi îi trimite și acum mesaje fiului său, la o lună de la tragedie:„Nu pleca de la cazare”

Tatăl lui Sebi îi trimite și acum mesaje fiului său, la o lună de la tragedie:„Nu pleca de la cazare”

Tatăl lui Sebi îi trimite și acum mesaje fiului său, la o lună de la tragedie:„Nu pleca de la cazare”

A trecut o lună de la tragedia de la 2 Mai, iar părinții tinerilor care au pierit nu își găsesc liniștea.

Mama lui Sebi, unul dintre tinerii care au murit în accidentul de la 2 Mai, nu realizează că fiul ei nu mai este printre noi și încă îl așteaptă acasă.

În tot acest timp, criminalul de la 2 Mai, Vlad Pascu, se află în arest, mai mult, și mama acestuia se află în arest preventiv, după ce a încercat să mituiască un martor din dosarul drogurilor.

„Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit! „Nu doresc nimănui să simtă ceea ce ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoatcă acasă!”, a dezvăluit tatăl lui Sebi pentru un post TV.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a mărturisit că îi trimite mesaje fiului său în fiecare vineri seara pentru a-l atenționa să nu plece de la cazare, căci va fi omorât.

„Mama lui nu realizează, tot îl aşteaptă acasă, uşa e deschisă, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiercare vineri seara, el a murit sâmbătă dimieanţă”, a mai declarat Valentin Olariu.

Acesta a comentat şi atitudinea lui Vlad Pascu, dar şi a mamei acestuia, care încearcă să-l scoată din ţară: „Nu cred că poate fi numită mamă! Dacă era mamă îi dădea sfaturi exact cum i-am dat eu băiatului meu, iar eu nu mai eram aici, eram acasă cu băiatul meu!”.

Dosarul a fost transferat la București și urmează să fie judecat. Tatăl lui Sebi speră ca Vlad Pascu să înfunde pușcăria.

„Dosarul a venit acum la Bucureşti şi seper că aici se va face dreptate, iar autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp! Eu acum mă duc la cimitir, în vizită la băiatul meu!”, a mai spus Valentin Olariu.


Sursă foto: Facebook/ Valentin Olariu/ stirileprotv.ro/ captură TikTok/ INQUAM/ OCTAV GANEA

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni