• PRO TV
  • Câștigătorul de la Loto 6/49 și-a revendicat premiul de 13,8 milioane de lei. Ce le-a spus angajaților Loteriei Române

Câștigătorul de la Loto 6/49 și-a revendicat premiul de 13,8 milioane de lei. Ce le-a spus angajaților Loteriei Române

Câștigătorul de la Loto 6/49 și-a revendicat premiul de 13,8 milioane de lei. Ce le-a spus angajaților Loteriei Române

Câștigătorul potului de 13,8 milioane de lei de la tragerea Loto din 17 septembrie 2023 s-a prezentat la sediul Loteriei Române pentru a-și revendica premiul. Norocosul este un bărbat de 60 de ani din Calafat.

Bărbatul care a ghicit cele 6 numere norocoase de la tragerea Loto 6/49 din 17 septembrie și-a revendicat premiul. Conform Loteriei Române, câștigătorul încearcă de peste 20 de ani să ghicească cele 6 numere la Loto 6 din 49.

El a crezut mereu că perseverența este cheia succesului la Loto, dovadă că răbdarea i-a fost răsplătită.

Aveți încredere, jucați ca să câștigați. Dacă nu joci, nu câștigi”, a transmis bărbatul, prin intermediul Loteriei Române. 

Bărbatul din Calafat joacă mereu aceleași numere, care au o semnificație personală, și o singură variantă simplă. Conform oficialilor Loteriei, el a aflat luni dimineață că este norocosul câștigător al premiului de 13,8 milioane de lei. Este cel mai mare premiu pe care l-a câștigat la Loto.


 

Cu câți bani va rămâne după aplicarea impozitului

Jocurile Loteriei Române sunt considerate jocuri de noroc și se impozitează conform Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal. În cazul marelui premiu de la 6/49, impozitul se calculează astfel:

Suma de 66.750 lei este neimpozabilă, iar impozitarea se aplică în cotă de 40% pentru suma care depășește baremul neimpozabil de 66.750 lei. La impozitul de achitat se adaugă suma fixă de 11.650 de lei. Complicat? Da! Concluzia este că bărbatul din Calafat va rămâne cu suma de 8.228.300 lei după impozitare.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni