• PRO TV
  • VIDEO! Momentul în care 4 bărbați salvează un rechin Mako, eșuat pe plajă: „Uitați-vă la dinții ăia!”

VIDEO! Momentul în care 4 bărbați salvează un rechin Mako, eșuat pe plajă: „Uitați-vă la dinții ăia!”

VIDEO! Momentul în care 4 bărbați salvează un rechin Mako, eșuat pe plajă: „Uitați-vă la dinții ăia!”

Moment de-a dreptul înfricoșător, surprins pe o plajă din Florida. Patru bărbați salvează un rechin Mako, după ce a eșuat pe plajă. Mamiferul ucigaș ajunge, din nou, în ocean, după aproximativ două minute de încercări.

Patru bărbați au scăpat neatinși de rechinul Mako pe care l-au salvat de pe plaja Pensacola, Florida. Timp de aproximativ două minute, aceștia au încercat să îl împingă înspre largul oceanului, după ce eșuase pe plajă. Rechinul face parte din una dintre cele mai periculoase și mai rapide specii de pe planetă.

Inițial, cei patru bărbați au tras rechinul de coadă, dinspre plajă spre apa puțin mai mare. Ulterior, când acesta a început să înoate, l-au împins înspre largul oceanului.

„După câteva secunde în care l-am văzut chinuindu-se să se întoarcă în apă, soțul meu a încercat să îl ajute”, a spus o femeie, care a fost de față la cele întâmplate.   

@dailymail Beachgoers in Florida SAVED a GIANT SHARK, helping it get back into the water #shark #sharkweek #fyp #florida #beach ♬ original sound - Daily Mail

Salvatorii au scăpat ca prin minune, deoarece, în timp ce încercau să îl ducă spre apa mai mare, rechinul încerca să îi atace. Aceștia se dau înapoi câțiva pași, moment în care rechinul începe și mai tare să se zbată. „Uitați-vă la dinții ăia!”, se aude o femeie, pe fundal.  

Se presupune că rechinul cântărea peste 270 de kilograme și, conform martorilor, a rămas blocat în nisip, după ce a înotat cu „viteză mare” spre țărm. 

„Stăteam pe plajă, pur și simplu, ne distram și prietenul meu tocmai a spus: «Uită-te în apă, acolo». Văd acea aripioară și m-am gândit că, da, era la două sau trei bancuri de nisip distanță de noi.

În cele din urmă, a început să înoate spre stânga și a venit direct spre țărm. Eu am strigat «Este un rechin mare care se apropie». Am crezut că urmărește vreo momeală sau ceva, dar a ajuns până pe plajă”, a declarat Josh Fey, unul dintre salvatori, pentru WKRG.

Rechinul Mako face parte din aceeași „familie” din care face parte și rechinul alb, unii dintre cei mai mari, mai periculoși și mai rapizi rechini care există. În majoritatea cazurilor, rechinii Mako nu omoară oameni, fiind înregistrat un atac mortal din nouă comise. 


Sursa foto: Captură TikTok

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni