• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, mesaj tranșant pentru Pescobar, după ce restaurantul lui a fost închis: „Stricăciunile voastre”

Tzancă Uraganu, mesaj tranșant pentru Pescobar, după ce restaurantul lui a fost închis: „Stricăciunile voastre”

Tzancă Uraganu, mesaj tranșant pentru Pescobar, după ce restaurantul lui a fost închis: „Stricăciunile voastre”

Unul dintre faimoasele restaurante ale lui Pescobar a fost închis, după ce, în urma controalelor efectuate de inspectorii ANPC, au fost găsite mai multe nereguli. Mai multe persoane și-au exprimat indignarea, printre ele fiind și Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu a postat un mesaj pe o rețea de socializare, după ce restaurantul din Herăstrău al lui Pesobar a fost închis. Celebrul manelist a distribuit postarea ANPC, precizând că, în urma acestui incident, și-a schimbat părerea despre tavernă.

„Avem o părere bună... așa mergeam și îmbolnăveam copii cu stricăciunile voastre!!!”, a fost mesajul transmis de Tzancă, în mediul online. 

Asta, însă, nu a fost tot, căci, pe contul său de TikTok, Tzancă Uraganu a avut o reacție acidă, arătând cât este de dezamăgit de ceea ce inspectorii au găsit. Manelistul a punctat, și acolo, că sănătatea familiei lui și nu numai este foarte importantă și nu poate accepta să mănânce preparate care au depășit termenul de valabilitate.

Mai mult decât atât, acesta a precizat faptul că l-a cunoscut personal pe Paul Nicolau, proprietarul restaurantului și a avut o părere foarte bună despre el și despre ceea ce făcea. De aceeași părere bună s-a bucurat Pescobar și din partea altor persoane, în urma reclamei puternice pe care o face lanțului de restaurante, în mediul online.

După ce a distribuit postarea pe contul său de socializare, Tzancă Uraganul a fost acuzat de unele persoane că s-a bucurat de „necazul” lui Pescobar, menționând, ulterior, că nu este vorba de asta, ci doar de îngrijorarea pe care o are în ceea ce privește sănătatea sa și, în special, cea a copiilor.

„Unii mi-au zis că mă bucur de necazul altuia… Eu nu m-am bucurat în viaţa mea de necazul nimănui, dar nu-mi convine să merg cu copiii mei la restaurant, mai ales cum e restaurantul ăsta al lui Paul, pe care l-a făcut cunoscut... chiar îl admiram pentru ceea ce face, mi se părea ceva wow! 

Vă spun foarte sincer, nu-mi convine să merg eu acolo sau cu copiii mei sau cu cineva, cu familia,  şi să mănânc stricat de la o bucătărie care arată ca o epavă!”, a spus acesta, pe TikTok. (VEZI FOTOGRAFIILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)


Sursa foto: Facebook

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni