• PRO TV
  • O mai țineți minte pe Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan? Cum arată acum

O mai țineți minte pe Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan? Cum arată acum

O mai țineți minte pe Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan? Cum arată acum

Bona Nuți a fost, în urmă cu câțiva ani, una dintre cele mai cunoscute femei din România datorită Anamariei Prodan, care a angajat-o babysitter pentru fiul ei, Laurențiu Reghecampf Junior. Aceasta apărea constant în preajma familiei impresarei, chiar și în realityshow-urile la care vedeta apărea.

În urmă cu câțiva ani, atunci când Bebeto era încă un copil care avea nevoie de supraveghere permanentă, Anamaria Prodan a angajat o bonă care a devenit rapid parte din familie. Nuți, pe numele ei real Elena Fulgeanu, petrecerea foarte mult timp în casa familiei Prodan-Reghecampf și apărea chiar și în emisiunile pe care impresara le modera.

Odată cu trecerea anilor și cu creșterea în vârstă a lui Bebeto, bona Nuți a hotărât să plece din casa Anamariei Prodan și să își întemeieze propria sa familie. După mai mulți ani petrecuți în Emirate alături de soțul ei, femeia s-a întors la impresară, tot ca babysitter pentru Laurențiu Reghecampf Jr.:

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, a declarat o sursă apropiată familiei, potrivit Click!

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ BONA NUȚI ÎN PREZENT

Sursă foto: Facebook/Elena Nuty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni