• PRO TV
  • VIDEO La câteva zile după ce a fost eliberată din închisoare, soția lui „El Chapo” a mers să petreacă în club

VIDEO La câteva zile după ce a fost eliberată din închisoare, soția lui „El Chapo” a mers să petreacă în club

VIDEO La câteva zile după ce a fost eliberată din închisoare, soția lui „El Chapo” a mers să petreacă în club

Soția celebrului „El Chapo", fost șef al cartelului mexican Sinaloa, a fost eliberată recent din închisoare. Emma Coronel Aispuro a fost condamnată de un tribunal din SUA la trei ani de închisoare cu executare după ce a pledat vinovată la trei capete de acuzare: trafic de droguri, spălare de bani şi tranzacţii cu un traficant de droguri străin.

La doar câteva zile după ce a fost pusă în libertate, nevasta lui Joaquin Guzman, cunoscut ca „El Chapo”, a fost filmată petrecând într-un club din Los Angeles.

Emma Coronel Aispuro (33 de ani) a sosit la un eveniment organizat de avocata sa, Mariel Colón Miró, la clubul El Farallon din Lynwood, scrie TMZ. Fosta regină a frumuseții a purtat o pereche de blugi albi, o vestă gri și ciocate negre.  (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Bruneta era însoțită de mai multe prietene și o armată de bodyguarzi. Mai multe filmulețe cu sosirea ei la party circulă pe conturile de socializare. După ce s-a pozat cu prietenii ei la panou, pe covorul roșu, Emma a intrat în club. 

@jorgegarciaent #emmacoronell???? #viral #paty ♬ Franco Tavarez - Gerardo Diaz y Su Gerarquia & Jesus Ojeda y sus parientes

Mariel Colón Miró, în vârstă de 29 de ani, care este, de asemenea, cântăreață și cântă sub numele „La Abogada” - care se traduce în spaniolă prin „avocata”, a interpretat o piesă pe care i-a dedicat-o Emmei. 

Emma Coronel Aispuro a fost eliberată din custodia federală miercuri, 13 septembrie, după ce a petrecut doi ani într-un centru de detenție din Long Island, California. 

Emma a fost eliberată înainte de termen și timp de patru ani va rămâne sub supraveghere. 

Până la arestarea lui în 2016, Joaquin Guzman era considerat cel mai puternic traficant de droguri. „El Chapo” a fost condamnat în vara lui 2019 la închisoare pe viață și este încarcerat într-o închisoare de maximă securitate din Colorado. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni