• PRO TV
  • Cine l-ar fi denunțat pe milionarul Călin Donca:„A zis că-mi trimite greutăţi”

Cine l-ar fi denunțat pe milionarul Călin Donca:„A zis că-mi trimite greutăţi”

Cine l-ar fi denunțat pe milionarul Călin Donca:„A zis că-mi trimite greutăţi”

Călin Donca a fost reținut pentru 30 de zile de DIICOT pentru evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital pentru a promova o criptomonedă creată de el și asociații săi. Cine este persoana care l-ar fi denunțat pe milionar?

Călin Donca se află în mijlocul unui scandal de zile mari, după ce a fost reținut de DIICOT pentru evaziune fiscală, delapidat mai multe firme și că vindea criptomonede despre care mințea că pot aduce câștiguri de 100 de ori mai mari decât investiția.

Milionarul ar fi fost denunțat de fost iubită 

Călin Donca susține că este complet nevinovat și că nu a înșelat  pe nimeni. În urmă cu ceva timp, milionarul a declarat, în cadrul unui podcast, că fosta lui iubită i-ar fi cerut o mașină, iar acesta a refuzat să-i dea, motiv pentru care i-a promis răzbunare. Aceasta ar fi și cea care l-a denunțat pe milionar.

"Ne-am despărţit, ne-am certat şi mi-a cerut o maşină. Şi pentru că nu i-am dat din 3 maşini, cât aveam, şi ei una, a zis că-mi trimite greutăţi”, a spus acesta într-un podcast.

Milionarul de la Brașov deține un parc auto care depășește 2 milioane de euro

 Călin Donca a rămas fără trei dintre bolizii săi de lux, acesta deține un parc auto care depășește 2 milioane de euro, parc auto care găzduiește mașini de lux, de la Ferrari până la Rolls-Royce, Printre mașinile confiscate se numără și un Lamborghini.

La rândul său, Orianda Donca, soția afaceristului, este și ea o împătimită a bolizilor de lux.

"De la cea mai ieftină, la cea mai scumpă. Soţia are un X7M, un seria 7 pe care l-am schimbat cu I7 care vine acum. Am un Aventador, am un Urus, am un McLaren 720 modificat. Şi parcă mai aveam ceva, dar îmi scapă..." , spunea afaceristul în urmă cu ceva timp. 

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul creat în dauna bugetului de stat prin fapte de evaziune fiscală este de aproximativ 4 milioane de lei. Cel creat în dauna firmelor coordonate de Călin Donca este de 1,6 milioane de lei. Prejudiciul cauzat cumpărătorilor de crypto a fost calculat la 700.000 de dolari.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni