• PRO TV
  • Camilla, apariție demnă de o regină! Soția lui Charles, splendidă într-o creație Dior la Palatul Versailles

Camilla, apariție demnă de o regină! Soția lui Charles, splendidă într-o creație Dior la Palatul Versailles

Camilla, apariție demnă de o regină! Soția lui Charles, splendidă într-o creație Dior la Palatul Versailles

Regele Charles al III-lea și soția sa și-au început prima vizită de stat în Franța, iar soții Macron au organizat un banchet fastuos pentru oaspeții lor. Regina Camilla a fost în centrul atenției la dineul organizat la Palatul Versailles. 

Charles (74 de ani) și Camilla (76 de ani) au fost oaspeții președintelui francez Emmanuel Macron și ai soției sale, Brigitte, la istoricul Palat Versailles de la periferia Parisului.

Peste 150 de invitați au participat la banchetul organizat de președintele francez și au avut onoarea de a fi așezați la „masa regelui”. Printre aceștia s-au numărat și vedete ca Mick Jagger sau Hugh Grant

Regele Charles al III-lea a ținut un toast în care a amintit de vizitele anterioare ale mamei sale, regretata Elisabeta a II-a, în Franța. „Prima vizită oficială a părinților mei împreună a fost în Franța în 1948, la scurt timp după nunta lor. Din câte se spune, au făcut senzație, dansând până la primele ore ale dimineții la fascinantul Chez Carrere din Rue Pierre Charron, cu serenade de Edith Piaf. Peste șase luni m-am născut eu. La Vie en Rose este unul dintre cântecele mele preferate până în ziua de azi!", a spus monarhul. 

Pe covorul roșu, toți ochii au fost ațintiți asupra Camillei, care a avut o apariție splendidă. Criticii de modă au lăudat intens ținuta aleasă de soția lui Charles, unii fiind de părere că acesta este cel mai șic look al ei, scrie People. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Pentru această ocazie, și așa cum se obișnuiește în cazul vizitelor de stat, Majestatea Sa Regina Camilla a adus un omagiu gazdelor sale, optând pentru un brand francez. Nevasta lui Charles a purtat o rochie elegantă Dior haute couture, creată special pentru ea de către directorul de creație al casei de modă, Maria Grazia Chiuri, și realizată manual în atelierul Dior. 

Modelul din crep de mătase albastră era prevăzut cu o pelerină până la podea, cu o margine împletită, care s-a dovedit deosebit de eficientă atunci când au ajuns la palat într-o seară cu vânt.

Regina și-a asortat rochia cu colierul de diamante și safire al reginei Elisabeta a II-a, cunoscut și sub numele de George VI Sapphires (deoarece a fost un cadou de la tatăl ei). Nevasta lui Charles a completat ținuta cu cerceii și brățări, tot cu diamante și safire, și un plic elegant. 

Elegantă a fost și prima doamnă a Franței, care s-a asortat cu Regina Camilla. Brigitte Macron a optat tot pentru o rochie Dior, de culoare albastră. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni