• PRO TV
  • Hugh Grant, fermecat după a luat cina cu Brigitte Macron, la Palatul Versailles: ”Este superbă, ce noroc aveți”

Hugh Grant, fermecat după a luat cina cu Brigitte Macron, la Palatul Versailles: ”Este superbă, ce noroc aveți”

Hugh Grant, fermecat după a luat cina cu Brigitte Macron, la Palatul Versailles: ”Este superbă, ce noroc aveți”

Miercuri, 20 septembrie, la Palatul Versailles a avut loc a cină de stat în onoarea regelui Charles, la care au fost invitați atât politicieni, cât și sportivi, actori și oameni de afaceri.

Miercuri, regele Charles și regina Camilla au ajuns în Franța. Aceștia au fost primiți de președintele Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte Macron, iar mai apoi au fost invitați la palatul Versailles, pentru o cină specific franțuzească. La eveniment au participat alți 150 de invitați, printre care sportivi, actori, politicieni și mai mulți oameni de afaceri miliardari.

Printre aceștia, s-a aflat și actorul britanic Hugh Grant, care a dat mai apoi un interviu pentru BFMTV. Acesta a vorbit cu afecțiune de Prima Doamnă a Franței, alături de care a luat cina. ”Este superbă... Este fermecătoare... Ce noroc aveți voi, francezii, să aveți o femeie precum soția președintelui”, a declarat acesta cu admirație. 

Când un jurnalist a întrebat ce a vorbit cu Brigitte Macron, Hugh Grant a răspuns cu modestie: ”Mă scuzați, dar nu pot să vă spun”. Acesta a specificat că nu a avut niciun schimb de cuvinte cu președintele. 

Cât despre regele Charles, actorul a dezvăluit că doar s-au salutat. Hugh Grant a concluzionat: ” A fost o mare onoare să fiu invitat”, precizând și că cina, preparată de chefi renumiți, ”a fost delicioasă”.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni