• PRO TV
  • Povestea impresionantă a „prințesei de mahala” care a ajuns un model de succes, la doar 15 ani

Povestea impresionantă a „prințesei de mahala” care a ajuns un model de succes, la doar 15 ani

Povestea impresionantă a „prințesei de mahala” care a ajuns un model de succes, la doar 15 ani

La doar 15 ani, Maleesha Kharwa, a devenit un model de succes, datorită unui actor american care a remarcat-o în infama mahala Dharavi din Mumbai.

Supranumită „Cenușăreasa Indiei”, Maleesha a devenit cel mai cunoscut model din țara sa. Tânăra de doar 15 ani a ajuns pe coperțile unor reviste de modă celebre, precum Vogue și Cosmopolitan.

Succesul nu s-a oprit aici pentru adolescentă, aceasta a devenit imaginea unui brand de lux de îngrijire a pielii.

Povestea Maleesha Kharwa este demnă de un film. Este greu de crezut că în urmă cu trei ani era un simplu copil din mahala, iar o simplă întâlnire cu actorul Robert Hoffman, care i-a remarcat frumusețea, i-a schimbat radical viața, potrivit Oddity Central.

La momentul în care a întâlnit-o pe tânăra, actorul se afla în Mumbai pentru a filma un videoclip, când a observat-o pe micuța superbă care stătea pe o saltea în interiorul unui cort improvizat. Robert Hoffman a făcut un videoclip cu ea și l-a urcat pe rețelele de socializare, care a ajuns viral. Așa a devenit Maleesha o senzație internațională.

„Viața mea s-a schimbat”, a spus Maleesha pentru The National. 

Viața ei s-a schimbat complet, chipul ei apare în reviste, ziare, chiar și la TV.

„Înainte nu eram pe postere, ziare sau pe canale TV, dar acum sunt în toată lumea. Toți mă recunosc. Sunt foarte mândră de mine. Mi-am dorit mereu să devin model.” De îndată ce a început să facă bani din modeling, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își scoată familia din mahala și să o mute într-un apartament decent. „Înainte, nu aveam electricitate, trebuia să mergem departe să luăm apă, dar acum avem curent, există un ventilator de tavan și avem apă de la robinet. Municipiul ne demola adesea colibele, dar acum avem un acoperiș mai sigur deasupra capetelor noastre. Tatăl meu este mândru de mine.”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni