• PRO TV
  • Dorian Popa, cele mai noi detalii despre afacerile lui Călin Donca! Ce a spus artistul despre investițiile făcute în parcul fotovoltaic

Dorian Popa, cele mai noi detalii despre afacerile lui Călin Donca! Ce a spus artistul despre investițiile făcute în parcul fotovoltaic

Dorian Popa, cele mai noi detalii despre afacerile lui Călin Donca! Ce a spus artistul despre investițiile făcute în parcul fotovoltaic

Apar noi informații despre afacerile milionarului Călin Donca, acuzat recent de evaziune fiscală. Iată ce spune Dorian Popa, în calitate de fost investitor în panourile fotovoltaice ale acestuia.

Dorian Popa se numără printre persoanele care au investit în afacerea cu panourile fotovoltaice a lui Călin Donca. În cadrul unei emisiuni TV, artistul a recunoscut că a investit suma de 24.000 de euro în afacerea milionarului din Brașov și că, ulterior acestei acțiuni, s-a și împrietenit cu el. 

Despre Călin Donca a spus că l-a cunoscut ca fiind „cu vorbele la el” și „dezinvolt” și că acuzațiile care îi sunt aduse în prezent ar avea mari șanse să se răsfrângă asupra afacerilor lor.

„Înțeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzațiile ce-i sunt aduse domnului. Însă problema ce mă frământă în mod direct este că și dacă ar fi chestii din trecutul dânsului se pot răsfrânge și asupra afacerilor contemporane, şi nu ne place situaţia şi nu putem să stăm deloc relaxați sau liniștiți. (..)

Am cunoscut un om dezinvolt, cu vorbele la el. Că am fost sau nu un gușter nici măcar nu știu deocamdată, pentru că încă nu s-a dovedit nimic”, a spus Dorian Popa la un post TV.

Cât despre afacerile cu criptomonede pe care le are Călin Donca, Dorian Popa a menționat că nu a făcut nicio investiție, că nu crede în astfel de acțiuni și că nici nu îl interează așa ceva.

Eu nu cred în acest fenomen și am căutat să mă feresc cât s-a putut de această criptomonedă. Mă depășește pe mine personal. Poate alții înțeleg, poate alții își doresc și utilizează. La un moment dat am tranzacționat și eu niște bitcoin şi mi-am dat seama că nu este de mine. Nu mă pricep, nu mă interesează”, a mai spus Dorian Popa pentru sursa amintită.

Sursa foto: Instaram/ eusuntdorian/ calindonca/ doncaorianda/ captură video

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni