• PRO TV
  • Cine e Tiberiu Cosmin, românul care a primit Golden Buzz la „Italia’s Got Talent”

Cine e Tiberiu Cosmin, românul care a primit Golden Buzz la „Italia’s Got Talent”

Cine e Tiberiu Cosmin, românul care a primit Golden Buzz la „Italia’s Got Talent”

Un român a făcut senzație pe scena talentelor din Italia. Tiberiu Cosmin a încântat juriul și publicul cu un număr de stand-up. Bărbatul care s-a prezentat ca fiind Tiberio a stârnit hohote de râs la masa juraților și a fost răsplătit cu un Golden Buzz. 

În cea de-a șasea ediție din cadrul audițiilor „Italia’s Got Talent 2023”, românul Tiberiu Cosmin a reușit să-l convingă pe Frank Matano, unul dintre jurații emisiunii, să apese butonul de Golden Buzz. 

Românul a avut un monolog plin de umor despre diferențele dintre Italia și România. 

„Trăiesc în Brescia și m-am îngrășat ca un porc. Italia, pizza, paste, venitul de cetățenie, e greu să nu te îngrași”, a spus românul făcând aluzie la un ajutor social, extrem de contestat în peninsulă, potrivit G4media

Carismatic, plin de energie și cu vorbele la el, Tiberiu le-a captivat rapid atenția juraților. Golden Buzz-ul primit l-a trimis direct în etapele finale ale competiției. Românul aproape a izbucnit în lacrimi după ce Frank Matano a apăsat râvnitul buton.

Tiberiu Cosmin locuiește în Italia din 2013 și este stabilit în Brescia. Bărbatul vorbește italiană la perfecție și lucrează într-o tipografie, potrivit sursei menționate mai sus. Tibi nu e străin de stand-up, el fiind cunoscut în România, unde a susținut mai multe spectacole de stand-up, ca Tibi Neuronu. 

Te așteptăm la preselecțiile pentru sezonul 14 Românii au talent

Ești pregătit să strălucești pe cea mai importantă scenă a talentului din România? Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați la preselecțiile Românii au talent sezonul 14. Caravana Românii au talent ajunge la București în weekendul 23-24 septembrie, la World Trade Center. Completează formularul de înscriere pentru sezonul 14 Românii au talent! Toate detaliile AICI.

Fotografii: capturi Youtube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni