• PRO TV
  • Bona copiilor lui Boris Johnson, dată afară! Cum a fost surprinsă în compania politicianului de către soția acestuia

Bona copiilor lui Boris Johnson, dată afară! Cum a fost surprinsă în compania politicianului de către soția acestuia

Bona copiilor lui Boris Johnson, dată afară! Cum a fost surprinsă în compania politicianului de către soția acestuia

După trei căsătorii și 8 copii, Boris Johson încă mai stârnește pasiuni printre femei. Conform fostei bone a copiilor lui, soția este atât de geloasă încât, atunci când a surprins-o la un pahar de vin alături de bărbatul ei, a concediat-o pe loc.

La doar trei zile după ce a primit job-ul de bonă, Theresa Dawes (59 de ani) spune că Carrie Johnson i-a dat 15 minute să-și facă bagajul și să plece, după ce a văzut-o în compania lui Boris, bucurându-se de un pahar de vin rose. 

Theresa, din Zimbabwe, dezvăluie că cuplul îi datorează niște mii de lire sterline. ”A fost un adevărat coșmar”.

Carrie încă se recupera în maternitate, după nașterea copilului, doar că primul lucru pe care a fost când a ajuns acasă a fost să o dea afară pe noua bonă. Mai apoi, Borin a sunat-o să-și ceară scuze și să-i spună că soția lui este ”hormonală... și incontrolabilă”.

Acum, Theresa insistă că nu a fost niciun flirt între ea și Boris Johnson și că se gândește să dea cuplul în judecată pentru câteva mii de lire sterline, suma pe care ar fi trebuit să o câștige în urma contractului semnat pe trei luni. 

”Știu că a avut trei soții și are nu știu câți copii. Dar nu sunt interesată, nu este genul meu. Nu știu de ce s-a simțit amenințată. Nici măcar nu apucasem să văd bebelușul de care ar fi trebuit să am grijă. Să fiu sincer, a fost un rose gustos, dar clar nu a meritat”, a declarat Theresa pentru Mirror.

Foto: Getty, Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni