• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul logodnic, Philipp Plein. Imaginile care au pus Instagramul pe jar

Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul logodnic, Philipp Plein. Imaginile care au pus Instagramul pe jar

Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul logodnic, Philipp Plein. Imaginile care au pus Instagramul pe jar

Mădălina Ghenea și fostul ei logodnic, Philipp Plein, s-au întâlnit la Milano. Imaginile cu cei doi îmbrățișați au stârnit reacții peste reacții. 

Philipp Plein are acasă un băiețel de un an și jumătate și o soție însărcinată a doua oară, toate astea nu au reușit să-l țină pe designer departe de fosta lui parteneră, Mădălina Ghenea.

Philipp Plein este cel care a publicat mai multe fotografii cu fost lui logodnică. (VEZI IMAGINILE CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Cei doi foști iubiți s-au întâlnit la Milano, iar fotografiile postate de celebrul designer german îi arată îmbrățișați. Plein a adăugat și o descriere la fotografiile în care apare alături de Mădălina Ghenea.

„Simpatie pentru această diavoliță, Mădălina Ghenea”, a scris Philipp Plein, în dreptul fotografiilor cu românca.

Mădălina Ghenea, extrem de sexy, cu un decolteu adânc, dar și picioarele superbe la vedere, cu siguranță, românca noastră ar putea impresiona orice bărbat, fie el și fost iubit sau nu.

Dacă toată lumea credea că Mădălina Ghenea și Philipp Plein și-au mai dat o șansă, ei bine, nici nu se pune problema de așa ceva. Mai mult decât atât, designer-ul este însoțit de partenera lui de viață, Lucia Bartoli, care va naște în curând încă un băiețel. Alături de ei se află și Rocket Halo Ocean, fiul lor care a venit pe lume pe 16 mai anul trecut. 

Apropierea dintre Mădălina Ghenea și fostul partener se datorează unui campanii publicitare, în care cei doi apar în câteva secvențe exact ca în 2016, pe vremea când cei doi erau logodiți și urmau să-și întemeieze o familie, lucru care nu s-a concretizat. 

Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară, nu mulți au înțeles că este vorba despre o campanie publicitară, mulți au crezut că cei doi s-au împăcat.

„Nimic nu se compară cu frumoasa Lucia Bartoli”, a comentat un internaut.

Sursă foto: Instagram/ Mădălina Ghenea/ Philipp Plein 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni