• PRO TV
  • Kevin Sorbo îi face praf pe bărbații de la Hollywood: ”Niște idioți, forțați de feministe să fie pămpălăi”

Kevin Sorbo îi face praf pe bărbații de la Hollywood: ”Niște idioți, forțați de feministe să fie pămpălăi”

Kevin Sorbo îi face praf pe bărbații de la Hollywood: ”Niște idioți, forțați de feministe să fie pămpălăi”

Kevin Sorbo, interpretul lui Hercule în celebrul serial The Hercules: The Legendary Journeys, a scris un eseu controversat pentru Fox News, în care dădea de pământ cu ”Hollywood-ul progresist”.

Luându-i în vizor, în primul rând, pe Timothée Chalamet (27 de ani) și pe Billy Porter (54 de ani), actorul, care a subliniat că a ajuns celebru jucând un semizeu grec, a numit modă androgină drept ”o criză a masculinității”. 

 

În atacul său către bărbatul modern, acesta insistă că feministele ”au câștigat” în momentul în care bărbații au cedat în fața ”dorințelor primare”, precum alcoolul, drogurile, jocurile video și filmele porno. 

 

”Dacă ești victima propriilor dorințe, cultura feministă a câștigat. Ești exact genul de bărbat pămpălău așa cum își doresc ele să fii”.

 

Acesta a dat și niște exemple dintre colegii lui de breaslă: ”Societatea din ziua de azi înțelege foarte greșit masculinitatea... Pe de o parte, ne place să normalizăm tipul de bărbați androgini precum Billy Porter, care poartă fuste și rochii înfoiate...

Cel mai bine îmbrăcat bărbat GQ, în 2019, a fost Timothée Chalamet, de exemplu, care adesea poartă haine în care bunicul nu le-ar fi îmbrăcat nici mort. Oriunde te uiți, vezi femei îndrăznețe, încrezătoare, care îi eclipsează pe bărbații rămași undeva, tăcuți, în decor...

În subsol. În trecut. Tații, în particular, au devenit ciuca bătăilor de joc de la Hollywood, niște idioți patentați care nu contribuie cu nimic în familie sau în comunitate, dar să sacrifică pentru amuzamentul celorlalți”.

 

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni