• PRO TV
  • Maru, dealerul lui Vlad Pascu, a fost agresat, în spatele gratiilor, încă din prima zi. Declarațiile avocatei

Maru, dealerul lui Vlad Pascu, a fost agresat, în spatele gratiilor, încă din prima zi. Declarațiile avocatei

Maru, dealerul lui Vlad Pascu, a fost agresat, în spatele gratiilor, încă din prima zi. Declarațiile avocatei

Tudor Duma, cunoscut printre consumatorii de droguri drept Maru, a fost agresat, în închisoare, chiar în prima zi de detenție. Dealerul lui Vlad Pascu a fost victima unei persoane care, în cele din urmă, a fost mutată, problema fiind rezolvată.

Avocata Georgiana Popa a confirmat faptul că Maru a fost bătut, în spatele gratiilor, precizând că lucrurile nu au luat o întorsătură gravă, deoarece situația a fost soluționată cu rapiditate. „Da, a fost agresat în prima zi de către o persoană care a fost mutată, dar lucrurile s-au așezat și, acum, lucrurile s-au rezolvat”, a precizat aceasta.

Mai mult decât atât, după ce s-a spus că Maru ar fi fost victima unor abuzuri mai violente, aceasta a confirmat doar că au avut loc unele neînțelegeri, dar nu s-a ajuns mai departe.

„Nu putem vorbi de abuzuri sau de abuzuri grave. Lucrătorii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă au dat dovadă de profesionalism și totul s-a rezolvat într-un timp extraordinar de scurt. Nu avem ce să reproșăm”, a mai adăugat aceasta.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Vlad Pascu, odată ajuns în spatele gratiilor, Maru a intrat în sevraj. Cu toate acestea, avocata Georgiana Popa a precizat că, în prezent, nu mai intră în sevraj, dar are nevoie de anumite pastile, „pentru a-i facilita somnul”.

Deși se află în spatele gratiilor, Maru nu vrea să colaboreze, sub nicio formă, cu anchetatorii. Avocata acestui a precizat că dealerul lui Vlad Pascu nu vrea să ofere nicio declarație până în momentul în care urmărirea penală va ajunge la sfârșit. 

În momentul de față, procurorii încearcă să afle de unde procura Tudor Duma drogurile pe care, ulterior, le vindea copiilor de bani gata, dar și ce legături există între acesta și alți dealeri, prinși în ultima vreme, în urma operațiunilor antidrog, desfășurate în România. 

 

Sursa foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, Captură video/TikTok

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni