• PRO TV
  • Codin Maticiuc, despre colaborarea cu Danny Trejo pentru Miami Bici 2: „Un vis devenit realitate”

Codin Maticiuc, despre colaborarea cu Danny Trejo pentru Miami Bici 2: „Un vis devenit realitate”

Codin Maticiuc, despre colaborarea cu Danny Trejo pentru Miami Bici 2: „Un vis devenit realitate”

Premiera filmului „Miami Bici 2” în România este programată penru 24 noiembrie 2023. Recent, Codin Maticiuc a pozat cu Danny Trejo, mărturisindu-le fanilor că actorul american, în vârstă de 79 de ani, va juca rolul principal negativ în film. 

„Miami Bici” este considerată una dintre cele mai de succes comedii românești din ultimii 30 de ani, de aceea cinefilii așteaptă cu nerăbdare continuarea - „Miami Bici 2”. 

„Visul. Da, să joc alături de eroii copilăriei mele este visul suprem. De aceea vreau să le mulțumesc asociaților mei Matei Dima și Jesus del Cerro că au acceptat să mi-l împlinesc în Miami Bici 2. Le mulțumesc pentru că, sincer va spun, a costat de ne-a uscat, dar iată ca vă pot anunța:
Danny Trejo aka Machete are rol principal negativ în Miami Bici 2.
Doamne! Un vis devenit realitate. Machete, Con Air, Anaconda și...From Dusk Till Dawn. Am înșirat doar câteva din filmele lui Danny cu care am crescut. Avem zeci de povești cu el, o să vi le povestim pe toate până apare filmul, aici pe social sau prin podcasturi.Cel puțin unul din costumele lui va ajunge la voi, la cei care se înscriu la pre-sale de acum (aveți link în comentarii). Dacă e cerere mare vi le dăm pe toate. Aveți de câștigat și bilete la premiera de gală tot acolo.
P. S. Abia mă abțin să vă spun ce a făcut personajul lui Danny în film. Ține-ma, Doamne, să nu dau spoilere mari!”, a scris Codin Maticiuc.



Internauții s-au arătat entuziasmați de această veste: „Ești omul care a arătat că se poate”, „Omu' e legendă!”, „I-ai făcut cunoștință cu Nuțu?”, „Bravo, next level al cinematografiei românești”,
„Mult succes, felicitări pentru tot ce faci”, 
„Aștept să-l savurez! La Miami1, m-am distrat pe cinste”, sunt doar câteva dintre reacțiile apărute pe rețelele sociale. 
 

Danny Trejo s-a născut în 1944, în Echo Park, Los Angeles, California, SUA. Cariera lui cinematografică a început în 1985, odată cu rolul unui boxer în filmul „Runaway Train”, pentru o taxă zilnică de 320 de dolari. A continuat să fie distribuit într-o multitudine de alte filme, printre care Madness in the Method, Desperado, From Dusk till Dawn, Con Air, From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money, From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter, Reindeer Games, Anchorman: Legenda lui Ron Burgundy și Grindhouse. În copilărie, Trejo a fost adesea abuzat de tatăl său. La scurt timp după nașterea sa, Trejo și familia lui au locuit pentru scurt timp în San Antonio, Texas. Au fugit din Los Angeles pentru că Dionisio (tatăl) era căutat de poliție pentru că a înjunghiat un bărbat. După un an, s-au întors în Los Angeles și tatăl lui Trejo s-a predat. 

Lansată la debutul pandemiei de Covid, comedia Miami Bici a stabilit un record de audiență în cinematografe. Peste 135.000 de români au fost să vadă filmul regizat de Jesus del Cerro (VLAD) în weekendul de lansare.

Din distribuția filmului Miami Bici 2 mai fac parte actorii: Matei Dima, George Piștereanu, Charlotte McKinney, Rene Toledo Jr., Robin D. Stanton și alții. 
 

Sursă foto: Getty Images, Facebook/ Codin Maticiuc
Vezi și: 






 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni