• PRO TV
  • Ce a putut să facă marele câștigător la Loto cu milioanele primite! Mai întâi, a divorțat, apoi și-a îndeplinit fantezia 

Ce a putut să facă marele câștigător la Loto cu milioanele primite! Mai întâi, a divorțat, apoi și-a îndeplinit fantezia 

Ce a putut să facă marele câștigător la Loto cu milioanele primite! Mai întâi, a divorțat, apoi și-a îndeplinit fantezia 

Un fost zidar și-a îndeplinit toate fanteziile în materie de case după ce a câștigat la Loto marele premiu în valoare de 41 milioane de lire sterline.

Gareth Bull, în vârsta de 52 de ani, și-a petrecut patru ani construind casa visulor. Acesta a ajuns pe prima pagină după ce a câștigat marele premiu, de 41 milioane de lire sterline. După ce s-a despărțit de soția sa de la acea vreme - în urma unei aventuri cu proprietara unui bar din Tenerife - Bull a cumpărat un teren de 8000 de metri pătrați în Nottinghamshire, unde și-a ridicat o proprietate de vis pentru un burlac.

Lângă casa de 500 de metri pătrați, există un lac artificial, cu peștișori aurii și crapi koi. Piscina are valuri care pot fi programate, sistemul de sunet este încorporat în tavane. De asemenea, pe lac sunt șeminee plutitoare, trei baruri și două jacuzzi-uri. 

Alături de casă, Gareth și-a construit și o cabană pentru oaspeți, cu două dormitoare, o baie și o bucătărie. ”O dată ce-am început să construiesc, nu m-am mai oprit”, a declarat câștigătorul la Loto pentru The Mirror. 

Gareth, care are doi fii majori, a completat dotările din casă cu un sistem controlat prin telecomandă care ridică perdelele, aprinde sau stinge lumina și difuzează muzica de pe telefonul lui. 

Foto: Facebook

Mai multe imagini AICI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni