• PRO TV
  • O pretendentă la titlul de Miss Ucraina 2023, descalificată după ce s-a aflat că se iubește cu un oligarh rus

O pretendentă la titlul de Miss Ucraina 2023, descalificată după ce s-a aflat că se iubește cu un oligarh rus

O pretendentă la titlul de Miss Ucraina 2023, descalificată după ce s-a aflat că se iubește cu un oligarh rus

Organizatorii concursului Miss Ucraina 2023 au reacționat după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe informații defăimătoare la adresa unora dintre concurente și au descalificat trei dintre pretendentele la coroană.

„Am investigat cu atenție toate problemele ridicate de public în ultimele zile. Conform rezultatelor cercetărilor efectuate de grupul special de etică, vă informăm că faptele menționate despre concurenți au fost, din păcate, confirmate. Prin urmare, comisia se vede nevoită să excludă trei dintre concurente din concurs", se arată în comunicatul oficial. 

Dacă unele fete au fost acuzate că sunt escorte în timpul liber, Iryna Pilyeva a fost descalificată pentru că se iubește cu un oligarh rus. 

Modelul a confirmat relația cu afaceristul rus Oleksandr Orlov.

Într-un interviu, Iryna a explicat că relația lor a început în primăvară și că iubitul ei militează pentru pace și nu susține războiul dus de ruși împotriva ucrainenilor. Modelul a subliniat că oligarhul rus și-a exprimat clar poziția și că este total împotriva războiului. 

„Eu și Olexandr avem o relație serioasă din primăvară. L-am cunoscut cu mult înainte de război. Ce pot să spun despre poziția lui? Dacă mergeți pe Instagramul lui și vă uitați la postările sale din 24 februarie, veți vedea sprijinul pentru Ucraina. Nu se poate spune că nu susține Ucraina, nu se poate spune că este apolitic. El și-a exprimat imediat poziția. A spus „fără război". Din câte știu eu, el nu are nicio afacere în Rusia acum, nu merge acolo", a spus modelul. 

Cu toate acestea, aceste postări nu se află în prezent pe Instagramul lui Orlov, așa că probabil au fost șterse, scrie Newsyouinfo.

De asemenea, Iryna a răspuns tranșant la acuzațiile potrivit cărora nu-i pasă de Ucraina.
 


Modelul a declarat că încă de la izbucnirea războiului a făcut apel la pace prin intermediul contului ei de Instagram și a postat inimioare albastre și galbene (culorile steagului ucrainen) pe profilul ei. Influencerul ucrainean Andriy Luzan spune că Iryna a adăugat inimioarele doar după ce a izbucnit un scandal în jurul ei.

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni