• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Taurii, atenție! Pot începe o relație cu o persoană, care să îi facă mai mult să sufere decât să le aducă fericire

Horoscop săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Taurii, atenție! Pot începe o relație cu o persoană, care să îi facă mai mult să sufere decât să le aducă fericire

Horoscop săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Taurii, atenție! Pot începe o relație cu o persoană, care să îi facă mai mult să sufere decât să le aducă fericire

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 2 - 8 octombrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul relațiilor și căsătoriei și urmează o perioadă favorabilă comunicării. Ești invitat să-ți concentrezi atenția pe discutarea și rezolvarea unor situații în relațiile tale.
Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să ai parte de surprize în planul financiar. Totodată, dacă intenționezi să faci o surpriză cuiva drag, găsești exact ce căutai de mult: un cadou original.
Muncă – Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze casa muncii și sănătății și până la finalul lunii iunie 2024 va complica relațiile la locul de muncă, așa că se cere o mare atenție în toate interacțiunile cu colegii, șefii sau cu persoanele cu care desfășori activități. Atenție și la faptul că este posibil să fii tentat să începi o relație cu cineva de la locul de muncă și să strici niște relații profesionale, dacă nu ești atent și amesteci treburile profesionale cu cele personale!

Horoscop Taur săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze casa iubirii și aventurilor romantice și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice în planul sentimental. Atenție la faptul că poți să începi o relație cu o persoană, care să te facă mai mult să suferi decât să-ți aducă fericire!
Bani – Marți și miercuri sunt două zile cu preocupări pentru administrarea cât mai bine a unor sume de bani pe care le deții. S-ar putea să porți niște negocieri favorabile încheierii unor contracte noi.
Muncă– În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul muncii și activităților profesionale. Mercur ajută în negocieri, reorganizarea sarcinilor, îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți. Totodată, poți primi oferte noi de muncă sau să ai idei, pe care să vrei să le implementezi în perioada următoare. Situația la locul de muncă poate deveni tensionată din cauza unor evenimente, care se produc la nivelul conducerii sau șefii vor lua niște decizii, care pot afecta activitatea sau sarcinile.

Horoscop Gemeni săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze sectorul vieții de familie și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice în relațiile cu familia sau privind administrarea unor bunuri imobiliare. Așadar, se cere o atenție mai mare, pentru a nu intra în încurcături. În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul sentimental, al iubirii, aventurilor romantice, semn că urmează o perioadă cu multe discuții în planul relațiilor, împăcări sau clarificarea ale unor aspecte în relație.
Bani – Spre finalul săptămânii se activează casa financiară și este posibil să afli niște informații legate de salarizare, care să te îngrijoreze. Totuși, până nu ai ceva concret, nu te încrede în zvonuri!
Muncă– Marți și miercuri sunt cele mai active zile la locul de muncă. Ai multe idei pe care vrei să le pui în practică.

Horoscop Rac săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul vieții de familie, căminului și spațiului de locuit. Pot avea loc evenimente importante în familie. Pe altă parte, dacă te lovești de unele blocaje în rezolvarea unor chestiuni casnice, Mercur vine să ajute prin comunicare și înțelegere a unor lucruri mult mai ușor.
Bani – În weekend se întrevede activitate în conturile tale și mai ales cheltuieli neașteptate.
Muncă– Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze sectorul comunicării și interacționării cu ceilalți și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice în planul comunicării, informațiilor, veștilor. Vei observa, în următoarele luni, că devii mai critic și acest lucru va deranja interlocutorii tăi, care vor reacționa sau îți vor răspunde cu aceeași monedă.

Horoscop Leu săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– Atenție, săptămâna aceasta, la interacțiunea cu partenerul de cuplu, pentru că este posibil să fii mai autoritată, să ridici tonul, să rănești, să faci acuzații nefondate sau să fii excesiv de critic!
Bani – Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice. Ar trebui să eviți artificii financiare, speculații, să închei un contract în favoarea altuia, pentru că s-ar putea să ai de suferit, să nu fie ce-ți dorești sau să nu primești banii la timp.
Muncă– În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți. Mercur vine să ajute în toate formele de comunicare, înțelegere, împăcări cu colegii cu care au existat tensiuni. Totodată, aduce și oferte noi de muncă, propuneri de colaborare și un randament intelectual ridicat, acumulare mai ușoară a unor informații.

Horoscop Fecioara săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să-ți tranziteze sectorul personalității și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice în planul personal, să simți că nu mai ai liniște, să fii foarte critic și să nu-ți convină nimic. Pe de altă parte, s-ar putea să fii atras de persoane pe care în mod normal nu le-ai observa.
Bani – În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, este un moment prielnic să porți o discuție legată de salarizare, să renegociezi salariul, să obții o mărire, chiar dacă ți se impune să preiei sarcini în plus.
Muncă– Deși ești implicată în multe activități și cu greu faci față, pentru că ai impresia că nu-ți ajunge timpul, săptămâna aceasta s-ar putea să fii tentată să începi activități noi. În weekend s-ar putea să te gândești serios cu ce proiecte rămâi, pentru că-ți dai seama că nu-ți mai rămâne timp și pentru tine.

Horoscop Balanță săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze sectorului subconștientului, izolării și trecutului și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice în sectorul frământărilor interioare. Caută activități care să-ți facă plăcere, nu sta izolat, pentru că vei avea nevoie de o perioadă mai mare de reechilibrare dacă stai departe de socializare!
Bani – În prima parte a săptămânii, s-ar putea să fie nevoie să-ți reorganizezi cheltuielile, pentru că apar niște evenimente neașteptate, care-ți pot da peste cap socotelile.
Muncă- În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul personalității. Așadar, Mercur va fi un aliat de nădejde în toate dialogurile și negocierile. Acumulezi ușor informație și recomandarea astrelor este să profiți de această perioadă în care ai un randament intelectual ridicat.

Horoscop Scorpion săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul frământărilor interioare, izolării, introspecției și trecutului. Planurile: relațional, profesional și financiar intră într-un proces de reevaluare și vei încerca să-ți dai seama ce ai de făcut de acum încolo să fii mulțumit.
Bani – Marți sau miercuri este posibil să afli informații de la serviciu, care să te pună în gardă legat de salarizare. Discuți cu partenerul și cautați să aveți un plan de rezervă, dacă apare vreo situație neașteptată.
Muncă– Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze sectorul prietenilor și proiectelor pe termen lung și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice mai ales în proiectele în care lucrezi cu prietenii, pentru că veți avea viziuni diferite și de aici pot începe conflictele. Posibil să realizezi că este nevoie să schimbi abordarea, pentru a putea să funcționezi într-un parteneriat.

Horoscop Săgetător săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– Marți și miercuri, Luna traversează casa relațiilor și este posibil să vrei să abordezi anumite subiecte legate de planurile împreună cu partenerul de cuplu.
Bani – Posibil să fie nevoie să ții cheltuielile sub control în perioada următoare, iar spre finalul săptămânii vei găsi niște soluții la unele probleme financiare.
Muncă– Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze sectorul carierei, imaginii și statutului profesional și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice în sfera profesională. Provocări, situații complicate ar putea să-ți încurce viața profesională. Din acest motiv va trebui să fii atent la tot ce înseamnă viață profesională, relație cu șefii, autoritățile.
În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul prietenilor și proiectelor profesionale sau activităților de pe urma exercitării profesiei. Dacă au existat neînțelegeri sau conflicte, acum se pot repara sau să se restabilească din nou relațiile.

Horoscop Capricorn săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste – În această săptămână ar fi bine să fii pregătită pentru evenimente, care te pot solicita în planul relațional. Apelează la calm și diplomație și lasă lucrurile să se liniștească, după care poți relua niște discuții.
Bani – La finalul săptămânii s-ar putea să ai niște surprize de natură financiară: să primești niște sume de bani de la părinți sau de la o rudă, care vrea să-ți susțină niște cheltuieli la casa.
Muncă– Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze sectorul perfecționării și schimburilor de experiență profesională, studiilor și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice în aceste domenii, mai ales dacă vrei să obții o funcție și nu ai calificarea necesară sau mai este nevoie să faci niște cursuri pentru obținerea unei diplome.
În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul carierei, imaginii și statutului profesional. Urmează o perioadă în care ai ocazia să-ți impresionezi șefii cu idei și deciziile pe care le iei.

Horoscop Vărsător săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– Weekendul este activ în planul relațiilor. După o săptămână încărcată, ai nevoie de mai multă relaxare și petrecere a timpului în compania partenerului.
Bani –Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze sectorul financiar, al avantajelor financiare provenite din alte surse decât salariul și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice în planul financiar, să apară blocaje, încurcături și să fie mai greu de gestionat. Așadar, recomandarea astrelor este de prudență și evitarea oricăror speculații sau artificii financiare.
Muncă– În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul pregătirii profesionale, lărgirii orizonturilor, direcției profesionale. Te poți înscrie la cursuri, să participi la întâlniri sau seminarii, să te perfecționezi, mai ales dacă îți dorești o schimbare în planul profesional.

Horoscop Pești săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Dragoste– Din 3 octombrie, Luna Neagră începe să tranziteze sectorul relațiilor și căsătoriei și este posibil ca până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile să se complice în relațiile de cuplu. Dacă ești singur, ai grijă la decizii, să nu greșești, să nu devii prea critic în relațiile cu ceilalți!
Bani – În perioada 5-22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul de cuplu, banii proveniți din alte surse decât salariul. Este o perioadă favorabilă să discuți cu partenerul de cuplu despre cum veți administra banii pe termen lung.
Muncă– Urmează o săptămână activă la capitolul parteneri, colaborări și înțelegeri în contracte pe termen lung. Sarcinile de muncă se înmulțesc și este recomandat să ceri ajutorul, dacă simți că nu mai poți face față.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni