• PRO TV
  • (P) Milka te invită să te conectezi cu tandrețe cu cei din alte generații

(P) Milka te invită să te conectezi cu tandrețe cu cei din alte generații

(P) Milka te invită să te conectezi cu tandrețe cu cei din alte generații

Ce înseamnă pentru tine tandrețea? Compasiune? Delicatețe? Empatie? Pentru Milka, înseamnă toate acestea, dar și mult mai mult decât atât. Tandrețea este acel lucru plăcut și confortabil care – extrem de important – ne aduce împreună într-o perioadă în care ne simțim parcă mai diferiți și mai îndepărtați decât oricând.

Odată cu evoluția tehnologică din ultimii ani, aceste diferențe dintre noi – mai ales între cei din generații diferite – devin tot mai vizibile. Ce este astăzi în mare vogă este depășit mâine, totul se întâmplă într-un ritm fantastic, iar asta ne schimbă obiceiurile și vocabularul tot mai mult pe zi ce trece. Uneori pare că nici nu mai vorbim aceeași limbă sau că ne este dificil să ne înțelegem sau să ne acceptăm perspectivele unii altora.

De aceea, Milka își propune să inițieze conversații, să reducă diferențele dintre generații, să invite la mai multă apropiere și tandrețe. Cum?

Prin intermediul campaniei „Câștigă tandrețe generație cu generație”, Milka pune pe masă, pe lângă ciocolata delicioasă, subiecte de interes comun celor de vârste diferite. Campania oferă tuturor participanților din generații diverse ocazia de a face primul pas pentru a învăța mai multe unii despre ceilalți.

Pentru ca totul să fie mai tandru, mai ușor și mai distractiv, site-ul CastigaTandrete.ro pune la dispoziție un „Translator de tandrețe”. Acesta „traduce” într-un limbaj comun și amuzant termeni specifici din universurile culturale a patru generații: Baby Boomer, Gen X, Mileniali și Gen Z. Dacă ești curios, deschide și tu translatorul să vezi câți termeni știi.

Însă Milka merge mai departe. Nu doar te ajută să înțelegi mai multe despre celelalte generații sau să te distrezi, pur și simplu, cu Translatorul de tandrețe, ci te invită să te înscrii și în concursul campaniei. Ai șansa să câștigi premii tandre pentru toate generațiile: un set de aparate foto (analog și instant), un set pentru ascultat muzică (pick-up + boxă portabilă), un set de ceasuri (smartwatch și clasic) și premiul cel mare, un voucher pentru vacanță de 10.000 euro.

Poți să îți exprimi tandrețea cu Milka și să descoperi mai multe despre celelalte generații pe CastigaTandrete.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni