• PRO TV
  • Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, apariție seducătoare la malul mării: „Ești irezistibilă!”

Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, apariție seducătoare la malul mării: „Ești irezistibilă!”

Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, apariție seducătoare la malul mării: „Ești irezistibilă!”
Sursa: Instagram

O cheamă Kayla Simmons, este din Florida, a jucat la Marshall University Athletics și este considerată una dintre cele mai sexy sportive din lume.

Superba blondă în vârstă de 28 de ani s-a ales cu titulatura de „cea mai frumoasă voleibalistă din lume”. Chiar dacă nu mai face furori în teren, americanca încinge atmosfera pe Instagram, acolo unde are peste 1 milion de urmăritori.

Recent, Kayla și-a serbat ziua de naștere și a postat câteva instantanee de pe o plajă însorită din Los Angeles. Fosta voleibalistă și-a impresionat fanii virtuali după ce s-a lăsat fotografiată într-o rochie albă, transparentă. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Blondina și-a scos în față „atuurile”, iar fanii nu au mai contenit cu laudele. „Absolut superbă!”, „Ești irezistibilă!”, „Perfectă!”, „M-am îndrăgostit de tine!”, „Kayla, arăți senzațional”, „Chiar ești una dintre cele mai sexy femei din lume”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de sportivă de la admiratorii săi.

Kayla se mândrește că este naturală din cap până în picioare, dar există și cârcotași care spun că vedeta și-ar fi mărit bustul.

„Este amuzant, pentru că mi-am dorit să am sânii mai mici. Ar fi fost totul mai ușor la volei, dar nu s-a întâmplat. Nu poți sări mai sus, nu poți alerga mai repede, totul este mai greu”, a povestit Kayla într-un interviu. Mai mult, blondina s-a plâns că are mereu probleme atunci când își caută costume de baie pentru formele ei.

Gallery

​Fanii însă sunt în extaz atunci când Kayla postează imagini cu ea în costum de baie. Acum, sportiva face bani ca influencer și model. Kayla a apărut inclusiv într-un pictorial pentru revista Maxim, din Australia.

Fotografii: Instagram @KaylaSimmons

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni