• PRO TV
  • Noi măsuri la Spitalul Floreasca, după ce Tudor Duma a intrat în unitate pentru a fura medicamente cu care să se drogheze

Noi măsuri la Spitalul Floreasca, după ce Tudor Duma a intrat în unitate pentru a fura medicamente cu care să se drogheze

Noi măsuri la Spitalul Floreasca, după ce Tudor Duma a intrat în unitate pentru a fura medicamente cu care să se drogheze

După ce Vlad Pascu a provocat tragedia de la 2 Mai, un tânăr din anturajul său de prieteni s-a filmat în timp ce căuta în Spitalul Floreasca medicamente cu care să se drogheze.

Gallery

​Tudor Duma, cunoscut în anturajul său drept „Maru”, s-a filmat în timp ce căuta medicamente în farmacia Spitalului Floreasca. Autoritățile spun despre tânăr că făcea parte din grupul lui Vlad Pascu, căruia îi și vindea diferite substanțe ilegale. Unitatea spitalicească a revizuit accesul în zonele restricționate după incidentul respectiv.

Recent, medicul Bogdan Opriţa de la Spitalul Floreasca din Capitală, a declarat că s-au luat măsuri în acest sens, dar și că ancheta este încă în curs din cauza faptului că pe camerele de supraveghere s-au întregistrat multe ore care trebuie analizate.

„Farmacia spitalului era corect securizată, are un sistem de alarmă, deci şi dacă intra prin efracţie să ia ceva, alarma s-ar fi declanşat. Deci din acest punct de vedere procedurile au fost respectate. Pentru depozitele de medicamente şi pentru depozitele de materiale sanitare Poliţia ne face nişte recomandări”, a declarat Bogdan Opriţa la Medika TV, potrivit news.ro.

Bogdan Oprița a spus, de asemenea, că Tudor Duma ar fi putut pătrunde cu ușurință în spital din cauza absenței temporare a unor agenți de pază, așa că firma a fost ulterior notificată cu privire la noile măsuri de precauție.

„La nivelul spitalului s-au revizuit procedurile privind accesul în zonele restricţionate, s-a trecut mai departe, ca să fie respectate barierele astea fizice, cartele de acces, poduri de acces şi de asemenea firma de pază a fost notificată pentru a-şi lua propriile măsuri pentru că este posibil ca în anumite zone să fi intrat datorită absenţei temporare a unor agenţi de pază”, a mai spus Bogdan Opriţa, conform sursei amintite.

Foto: INQUAM PHOTOS/GEORGE CALIN & INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA, Captură Instagram, Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni