• PRO TV
  • Cu ce se ocupă Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău? Fostul portar de la CFR Cluj stă în umbra soției

Cu ce se ocupă Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău? Fostul portar de la CFR Cluj stă în umbra soției

Cu ce se ocupă Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău? Fostul portar de la CFR Cluj stă în umbra soției

Pe Vlăduța Lupău o știe toată lumea, fiind una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere, în schimb, soțul ei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Iată cu ce se ocupă Adi Rus.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, fostul portar al celor de la CFR Cluj, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi au împreună un băiețel, pe Iair, care are deja un an.

Vlăduța este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară și de petrecere de la noi din țară. Artista este foarte activă în online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, la polul opus, soțul ei, Adi Rus, preferă să stea în umbră.

Gallery

Din ce face bani Adi Rus

Adi Rus și-a petrecut cea mai parte din cariera de fotbalist pe banca de rezervă, numele lui a devenit sonor după ce a fost implicat într-un scandal. În 2015, el a fost suspendat pentru 20 de etape, după ce a fost implicat într-o altercație cu un susținător al echipei adverse, alături de fratele său, Ionuț Rus, notează redacția.ro.

După ce s-a retras din fotbal, Adi Rus s-a lansat în afaceri, devenind antreprenor. Acesta și-a deschis o firmă de pază în Cluj-Napoca, care are mare succes.
Cu toate acestea, Adrian Rus nu a reușit să depășească veniturile soției sale, care câștigă bani frumoși din muzică, acest lucru a fost recunoscut chiar de el, la un moment dat.

Fostul fotbalist a avut parte de susținere în afaceri din partea familiei sale.

Cu ce se ocupă familia lui Adrian Rus

Familia lui Adrian Rus este bine cunoscută în lumea afacerilor și a serviciilor de securitate din Cluj. Tatăl său, Toma Rus, a deținut poziții importante în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv cea de chestor de poliție și secretar de stat. Toma Rus a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate din Cluj până în luna decembrie a anului 2006. Ulterior, el s-a retras din activitate și a investit într-o fermă de bizoni în Recea Cristur, pe lângă preluarea conducerii unei firme de securitate împreună cu fiul său, mai scrie sursa citată.

Sursă foto: Instagram/ Vlăduța Lupău

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni