• PRO TV
  • Cine îi este alături soției lui Călin Donca, în timp ce afaceristul este în arest: „Avem încredere!”

Cine îi este alături soției lui Călin Donca, în timp ce afaceristul este în arest: „Avem încredere!”

Cine îi este alături soției lui Călin Donca, în timp ce afaceristul este în arest: „Avem încredere!”

Călin Donca se află în continuare în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de înșelăciune cu criptomonede și evaziune fiscală. În tot acest timp, soția acestuia are grijă de cei cinci copii pe care îi au împreună și speră ca lucrurile să se îndrepte într-o direcția mai bună pentru familia lor.

Gallery

​Călin Donca este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști de la noi din țară, acesta făcându-se remarcat de-a lungul anilor datorită veniturilor sale impresionante. Până de curând, oamenii îl apreciau extrem de mult, iar unii dintre ei chiar îi puneau în practică sfaturile pe care le dădea pe Tik Tok. Totuși, imperiul lui Donca s-a prăbușit în momentul în care autoritățile l-au acuzat de evaziune fiscală și înșelăciune. 

În acest moment, Călin Donca se află în continuare în spatele gratiilor, timp în care Orianda are grijă de copiii lor. Având în vedere faptul că autoritățile au blocat conturile bancare ale afaceristului, femeii îi este din ce în ce mai greu și este nevoită să se împrumute pentru a supraviețui de pe o zi pe alta.

După o lungă perioadă de tăcere, Orianda Donca a postat mai multe mesaje cu privire la situația prin care trece soțul ei. Aceasta susține că, deși a fost o perioadă grea, a avut alături mai mulți prieteni care au consolat-o și care au ajutat-o să facă față tuturor provocărilor.

„Provocările ne cresc, ne învață și ne fac mai buni. Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate care vor urma în viața noastră. Avem încredere că Dumnezeu / Universul are un plan și tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluția noastră”, a scris Orianda Donca, pe Instagram.

Mai mult decât atât, Orianda a ținut să îi mulțumească special avocatului Teodor Cârnaț pentru că este alături de ea:

„Când prietenii care îți cunosc sufletul îți sunt aproape, nu la bine, ci la greu”, a scris Orianda Donca, pe Instagram, alături de un videoclip cu Teodor Cârnaț.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni