• PRO TV
  • Imagini VIRALE. Ce a putut găsi o femeie în cutia de pizza congelată pe care a cumpărat-o dintr-un hipermarket celebru în România

Imagini VIRALE. Ce a putut găsi o femeie în cutia de pizza congelată pe care a cumpărat-o dintr-un hipermarket celebru în România

Imagini VIRALE. Ce a putut găsi o femeie în cutia de pizza congelată pe care a cumpărat-o dintr-un hipermarket celebru în România

Multe persoane consumă alimente congelate și nu de puține ori s-a întâmplat ca în interiorul unor astfel de produse să existe tot felul de „surprize”. Iată ce a găsit persoana de mai jos în cutia de pizza congelată pe care a cumpărat-o dintr-un cunoscut hipermarket de la noi din țară.

Gallery

​„Poftă bună tuturor”, așa începe videoclipul în care o utilizatoare a TikTok-ului arată ce a putut descoperi în momentul în care a deschis cutia și a scos pizza congelată.

Cu toate că nu era expirată, data limită fiind 25.02.2024, toate ingredientele erau pline de mucegai și ambalajul din plastic deteriorat. În fața unei astfel de situații, femeia a distribuit imaginile sinistre și a cerut explicații în mod public hipermarketului de la care a achiziționat alimentul.

Am vrut să mănânc și eu o pizza astăzi, duminică. A venit iubitul meu la mine și mi-a zis că este „un pic stricată”. Da? Ce-i asta? E topping nou sau ce? Că nu înțeleg”, se aude în filmarea care a devenit virală pe TikTok.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. Mai multe persoane au spus că s-au aflat în astfel de situații, altele au privit și s-au minunat, iar unele au făcut haz de necaz.

„E quattro formaggi, au pus-o în cutia greșită”, „Ce bine arată”, „E blue cheese, dar ce să știți voi”, „Mucegaiul ala e mai nobil decăt jumătate din Parlamentul României”, au fost doar câteva comentarii la videoclipul distribuit de utilizatoarea TikTok.

@monicaadulce pofta buna!? @Kaufland România ♬ original sound - Monica

Foto: Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni