• PRO TV
  • Cum arată terasa casei lui Smiley. Gina Pistol a amenajat-o după gustul ei

Cum arată terasa casei lui Smiley. Gina Pistol a amenajat-o după gustul ei

Cum arată terasa casei lui Smiley. Gina Pistol a amenajat-o după gustul ei

Smiley şi Gina Pistol au o casă foarte frumoasă în Cernica. Vila are aproximativ 290 de pătrați și beneficiază de o curte spațioasă. Recent, Gina Pistol le-a arătat urmăritorilor cum și-a amenajat terasa.

„Mi-am dorit foarte mult să am o terasă cozy, unde să beau dimineața cafeaua alături de Andrei, să citesc, sau pur și simplu să stau cu Josephine ca fetele”, a scris ea pe Instagram. Anterior, Gina chiar a postat o fotografie cu ea și fiica ei, în timp ce stau seara pe terasă. 

Gallery

​Vedeta a primit foarte multe reacții pozitive din partea urmăritorilor, care i-au apreciat gusturile în materie de design. 

„Ce frumos a ieșit!”, „Cel mai important este ca Gosha (pisoiul) a aprobat decorul!”, Pătura îmi place foarte mult ...unde o pot gasi te rog?”, i-au scris unii fani. 

„Super tareeeee”, a comentat Emily Burghelea.

Casa în care locuiește Smiley și familia lui are living, bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj. A fost achiziționată cu aproximativ 300.000 de euro, potrivit Libertatea. Artistul a preferat nuanțe de albastru și bej pentru decor.

Sursă foto: Instagram/ Gina Pistol 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni