• PRO TV
  • FOTO Portugalia, prima nuntă regală în 25 de ani! Infanta Maria Francisca s-a căsătorit cu un avocat, în cadrul unei ceremonii fastuoase

FOTO Portugalia, prima nuntă regală în 25 de ani! Infanta Maria Francisca s-a căsătorit cu un avocat, în cadrul unei ceremonii fastuoase

FOTO Portugalia, prima nuntă regală în 25 de ani! Infanta Maria Francisca s-a căsătorit cu un avocat, în cadrul unei ceremonii fastuoase

Infanta Maria Francisca de Bragança, ducesă of Coimbra, s-a căsătorit cu avocatul Duarte de Sousa Araújo Martins, în cadrul primei nunți regale pe care Portugalia a avut-o în ultimii 25 de ani.

Gallery

Singura fiică a Ducelui și Ducesei de Braganza (26 de ani) s-a logodit anul trecut, după ce, timp de trei ani, a fost într-o relație cu Duarte, conform CNN Portugalia.
Ceremonia fastuoasă a avut loc la biserica și Palatul din Manfra, iar mirii au arătat superb în hainele lor de nuntă.
Maria - care se va muta alături de soțul ei la Londra - a purtat o rochie lungă ivorie, cu decolteu în V și mâneci lungi, pe care a accesorizat-o cu tiara de diamante, cercei statement și voal.

Conform BNN Network, sute de oaspeți - mulți dintre aceștia fiind membri ai altor familii regale - au participat la eveniment. Nunta a inclus o recepție cu cocktailuri, un festival și o cină la casa din Sintra, Lisabona, a Ducelui și Ducesei.

Mireasa a avut două rochii pentru această ocazie, create de designerul Luzia do Nascimento, precum și tiara de diamant a Reginei Amelie.

Mirele Duarte a mărturisit pentru CNN Portugalia că intenționează să stea ”în culise” cât timp soția sa - pe care o alintă Chica - își va îndeplini atribuțiile de membru al familiei regale.

Foto: Profimediaimages

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni