• PRO TV
  • Momentul în care Meghan Markle este filmată sfidând protocolul regal, viral pe TikTok

Momentul în care Meghan Markle este filmată sfidând protocolul regal, viral pe TikTok

Momentul în care Meghan Markle este filmată sfidând protocolul regal, viral pe TikTok

Un clip în care Ducesa de Sussesc Meghan Markle încălcă eticheta regală a fost postat pe TikTok și a devenit, în scurt timp, viral.

Gallery

Un moment, în care Meghan Markle pare că sfidează regulile familiei regale și a fost înregistrat pe camera de luat vederi, este acum viral pe TikTok.

Este vorba de un eveniment din 2019, când Ducesa de Sussex este surprinsă deschizând și închizând singură ușa mașinii, încălcând astfel ”protocolul regal”. Clipul, postat pe TikTok, a captat interesul utilizatorilor, mulți reflectând la momentul când Meghan încă lucra ca ”membru al familiei regale”, alături de soțul ei, Prințul Harry.

În ianuarie 2020, cuplul a dat o declarație prin care precizau că nu mai sunt membri activi ai Familiei Regale - celebrul Megxit.

În comentarii, utilizatorii TikTok spun: ”Îmi amintesc de acest moment - ziarele râdeau de ea că și-a închis singură portiera și cum acest lucru nu este acceptabil și cum avea ea nevoie să fie instruită în ale protocolului”.

”Îmi amintesc cum s-au mirat toți că și-a închis singură portiera. M-am întrebat ... este un articol întreg pe acest subiect?!”

”Cine ar fi crezut că ajungi pe prima pagină a ziarelor doar pentru că trântești portiera”, a mai scris cineva.

La acea vreme, Meghan Markle participa la primul ei angajament regal individual, asistând la vernisajul unei importante expoziţii de artă, din centrul Londrei, la Royal Academy of Arts. 
Foto: Getty

@sussexfans The Duchess of Sussex ??‍♀️ #meghanmarkle #doorslams #princeharry #duchessofsussex #preduchess #goqueen ♬ original sound - Sussex Family

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni