• PRO TV
  • Naționala feminină de handbal a României, în preliminariile EHF EURO 2024 | România - Bosnia e LIVE pe Pro Arena și VOYO

Naționala feminină de handbal a României, în preliminariile EHF EURO 2024 | România - Bosnia e LIVE pe Pro Arena și VOYO

Naționala feminină de handbal a României, în preliminariile EHF EURO 2024 | România - Bosnia e LIVE pe Pro Arena și VOYO

România înfruntă Bosnia Herțegovina în primul meci din preliminariile EHF EURO 2024 la handbal feminin. Partida, care se va juca miercuri de la ora 17:30 în Sala Sporturilor din Mioveni, va fi transmisă în direct de Pro Arena și VOYO.

Cristina Neagu, căpitanul echipei naţionale, crede că România este favorită în partida cu Bosnia din preliminariile EHF EURO 2024 la handbal feminin. Cea mai bună jucătoare de handbal a lumii spune că echipa are nevoie de o victorie la debutul noii campanii de calificare la EURO.

Este cumva clar că vom porni din postura de favoriţi, însă nu subestimăm adversarul. Jucăm acasă, ne dorim să începem cu dreptul, să obţinem o victorie categorică.

Sper că oamenii vor veni în număr cât mai mare la sală, să ne susţină, avem nevoie de sprijinul lor, ne dorim să câştigăm, după care plecăm în Grecia, unde ne dorim să obţinem o nouă victorie şi să începem această campanie aşa cum se cuvine”, a declarat Cristina Neagu, potrivit Agerpres, în cadrul conferinței de presă care prefațează partida.

Gallery

Cum arată grupa României din preliminariile Campionatului European

În preliminariile Campionatului European de handbal feminin EHF EURO 2024, naţionala României face parte din Grupa 1, alături de Grecia, Croația și Bosnia Herţegovina.

La turneul final găzduit de Austria, Ungaria şi Elveţia vor participa 24 de echipe. Vor merge mai departe primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea.

Antrenorul Florentin Pera: „Fetele s-au pregătit exemplar”

Selecționerul Florentin Pera este încrezător în echipa sa, care s-a pregătit temeinic înainte de aceste preliminarii. Ce a declarat antrenorul înainte de prima partidă din grupă.

Atmosfera este foarte bună în cadrul echipei, fetele au răspuns bine la antrenamente, s-au pregătit exemplar, au arătat dorinţă, unitate, disciplină de joc, lucrurile au funcţionat bine. Eu cred în potenţialul acestor fete, sunt fete valoroase (...) şi nu pot decât să mă declar optimist şi încrezător în posibilităţile echipei.

Este un meci important pentru noi, chiar dacă la prima vedere plecăm din postura de favoriţi. Asta nu înseamnă că subestimăm adversarul, vom trata cu maximă seriozitate, concentrare şi cu gândul doar la victorie în acest joc”, a spus Florentin Pera la conferința de presă.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni