• PRO TV
  • Amber Heard, acuzații grave la adresa lui Momoa: zice că venea beat la filmări și se îmbrăca precum Johnny Depp ca să o enerveze

Amber Heard, acuzații grave la adresa lui Momoa: zice că venea beat la filmări și se îmbrăca precum Johnny Depp ca să o enerveze

Amber Heard, acuzații grave la adresa lui Momoa: zice că venea beat la filmări și se îmbrăca precum Johnny Depp ca să o enerveze

Amber Heard susține că a fost “terorizată” pe platourile de filmare ale Aquaman 2, după cum arată documentele ei de la terapie, făcute între timp publice. Actrița susține că Jason Momoa venea beat la filmări și voia să fie dată afară. Mai mult, ca să o enerveze, se îmbrăca precum fostul ei soț, Johnny Depp.

Mii de oameni au semnat o petiție prin care cereau ca Amber Heard să fie dată afară din superproducția Aquaman 2. A fost la un pas să fie așa, întrucât și producătorii filmului și-au dorit o nouă actrița ca patrenera pentru Momoa, pe fundalul scandalului-monstru dintre Amber Heard și Johnny Depp. Mai mult, producătorii susțin că nu era niciun pic de chimie între cei doi actori din rolurile principale.

În ciuda acestor lucruri, Amber Heard și-a păstrat jobul, doar datorită intervențiilor fosului ei iubit, miliardarul Elon Musk. Acesta a trimis o scrisoare către compania DC în care amenința că îi va distruge din temelii dacă Amber nu va fi în Aquaman 2.

Amber Heard a mărturisit că “a luptat din greu să rămână în film” și că producătorii nu o mai voiau în distribuție.

Publicația “Variety” a făcut publice câteva documente oficiale ale terapeutului lui Heard, în care erau notate următoarele aspecte: “Jason Momoa mă voia concediată. Jason – beat, întârzia la filmări. Se îmbracă precum Johnny. Are până și inele ca el”.

Gallery

​Reprezentanții lui Momoa au negat acuzațiile: “Jason Momoa s-a purtat ca un adevărat profesionist atâta vreme cât a fost pe platourile de filmare ale Aquaman and the Lost Kingdom”.

O sursă care se afla pe platourile de filmare în 2021 susține că Momoa se înțelegea bine cu Heard: “Jason muncește pe brânzi, îi place câte o bere din când în când, ca oricărui om, dar nu vine beat la filmări. Și nu se îmbrăca precum Johnny Depp. Întotdeauna se îmbrăca într-un stil boem”.

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni