• PRO TV
  • Femeile din viața lui Irinel Columbeanu. Cu cine s-a iubit fostul milionar de la Izvorani

Femeile din viața lui Irinel Columbeanu. Cu cine s-a iubit fostul milionar de la Izvorani

Femeile din viața lui Irinel Columbeanu. Cu cine s-a iubit fostul milionar de la Izvorani
Sursa: Agerpres

Irinel Columbeanu a iubit multe femei, însă doar pe una dintre ele a dus-o în fața altarului. Este vorba despre cea alături de care a mărturisit că a trăit și cea mai fericită perioadă a vieții. Relația fostului milionar de la Izvorani cu Monica Gabor a fost intens mediatizată, iar cei doi au avut chiar și un reality show în care erau filmați 24 de ore din 24.

Gallery

​Irinel Columbeanu și Monica s-au căsătorit în 2006 și au avut ceea ce presa a numit la vremea respectivă „nunta anului”. În timpul petrecerii, sub ploaia de artificii, Monica a mărturisit că este însărcinată, iar la începutului anului 2007 a adus-o pe lume pe Irina Columbeanu, unicul copil al lui Irinel.

Cuplul a divorțat după 5 ani de relație, iar Irinel a declarat în repetate rânduri că a regretat decizia de a se separa de mama copilului său. Monica a plecat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește și-n prezent, iar Irina a rămas în grija tatălui. În 2018, Irinuca s-a mutat în America, alături de mama ei și iubitul chinez al acesteia, Mr. Pink.

Fostul afacerist în vârstă de 66 de ani a mărturisit că a păstrat legătura cu fosta soție și că speră ca Monica și fiica lui să-l viziteze la azil.

Înainte de Monica, dar și după ea, fostul afacerist, care locuiește în prezent la un azil din Ilfov, a mai bifat câteva cuceriri.

10 ani de relație cu Romanița Iovan

Printre primele iubiri ale lui Irinel Columbeanu o amintim pe Romanița Iovan. Creatoarea de modă era model la acea vreme și era considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Cei doi au format un cuplu mai bine de un deceniu, iar după despărțire au rămas în relații bune. Mai mult, antreprenoarea a mărturisit că i-a oferit ajutor financiar atunci când acesta a apelat la ea.

„Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a dezvăluit Romanița Iovan în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Irinel Columbeanu s-a iubit și cu o prințesă

Puțin știu că Irinel Columbeanu și Brianna Caradja, au avut o relație cu năbădăi cu celebra prințesă Brianna Caradja. Chiar dacă s-au iubit doar 8 luni, Brianna a avut doar cuvinte de laudă la adresa afaceristului.

„Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti.Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni».Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme.Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit”, a povestit Brianna Caradja cu mai mulți ani în urmă, potrivit Wowbiz.

Irinel a lansat-o în showbiz pe Anna Lesko

Anna Lesko s-a cuplat cu fostul milionar pe vremea când avea doar 17 ani, iar el 38 de ani. Imediat după ce l-a cunoscut, basarabeanca s-a mutat la Izvorani, iar relația lor a durat 8 ani.

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, declara Anna într-un interviu.

Irinel a vrut s-o ia de nevastă pe Miss România 2004

Gabriela Botezat (Blanche), încoronată Miss România 2004, a fost una dintre iubirile lui Irinel Columbeanu. S-a scris că fostul milionar a vrut să o ia de nevastă și chiar i-a oferit acesteia inelul de logodnă. Într-un final a fost părăsit și s-a zvonit că, de supărare, Irinel i-ar fi cerut înapoi acesteia toate cadourile scumpe, printre care blănuri și bijuterii, inclusiv inelul de logodnă.

Oana Cojocaru l-a vizitat la azil

Prima iubită oficială a lui Irinel după divorțul de Monica Gabor a fost Oana Cojocaru. Cu 40 de ani mai tânără decât fostul milionar, Oana a trăit o perioadă în vila acestuia de la Izvorani.

După ce și-a pierdut mare parte din avere, cuplul s-a mutat într-un apartament din Capitală. Cei doi s-au despărțit în cele din urmă, însă păstrează și acum legătura. Irinel a mărturisit recent că fosta iubita l-a vizitat la azil.

„Pot să fiu mai liniștit aici. Eu am fost bucuros că am primit vizitele multor prieteni. M-a vizitat fosta mea iubită, Oana. A vrut să mă ia la masă, să mergem la Laguna, unde mai mergeam noi pe vremurile bune. M-a impresionat faptul că a găsit timp să vină să mă vadă”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Înainte să fie executat silit și să rămână fără avere, Irinel Columbeanu era unul dintre milionarii României, cu o avere estimată în 2007 la 150 de milioane de Euro. 

Fotografii: Agerpres/ Facebook/ Instagram/ capturi Youtube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni