• PRO TV
  • Dezvăluire tristă despre Bruce Willis. ”Nu mai poate să vorbească și și-a pierdut și...”

Dezvăluire tristă despre Bruce Willis. ”Nu mai poate să vorbească și și-a pierdut și...”

Dezvăluire tristă despre Bruce Willis. ”Nu mai poate să vorbească și și-a pierdut și...”

După ce a fost diagnosticat cu demență, starea de sănătate a actorului Bruce Willis s-a depreciat treptat, iar acum unul dintre prietenii acestuia face dezvăluiri care îi întristează pe fani.

Gallery

Regizorul serialului ”Maddie și David, Glenn Gordon Caron, prieten cu Bruce Willis de multă vreme, a vorbit recent despre starea de sănătatea a actorului.

Caron a explicat faptul că încearcă să-l viziteze pe Bruce cel puțin o dată pe lună și ține legătura cu soția acestuia, Emma Hemming Willis, și cu cele trei fiice mai mari, Rumer, Scout și Tallulah.

Acesta a spus: ”Sentimentul meu este că în primele 2-3 minute, știe cine sunt. Nu mai poate să vorbească. Era, pe vremuri, un cititor înfocat - nu voia să știe oamenii lucrul acesta - iar acum nu mai citește deloc. Toate abilitățile de vorbire au dispărut, chiar dacă el încă e Bruce”.

De asemenea, Caron (69 de ani) a mărturisit pentru New York Post: ”Când ești cu el îți dai seama că este același Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar și-a pierdut bucuria de trăi”.


Foto; Profimediaimages, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni