• PRO TV
  • Selly și-a cumpărat Porsche 911 Turbo S, mașina visurilor sale. Cât a costat bolidul

Selly și-a cumpărat Porsche 911 Turbo S, mașina visurilor sale. Cât a costat bolidul

Selly și-a cumpărat Porsche 911 Turbo S, mașina visurilor sale. Cât a costat bolidul

Selly trăiește pe picior mare după succesul pe care îl înregistrează în afaceri de câțiva ani încoace. Vloggerul de 22 de ani și-a cumpărat un bolid Porsche, care în România se vinde cu un preț de pornire de 250.000 de euro. Prima reacție a influencerului.

Andrei Șelaru (Selly) și-a mai împlinit un vis. Deține mașina pe care și-a dorit să o conducă dintotdeauna, un Porsche 911 Turbo S. Vloggerul ne-a dezvăluit că a visat mulți ani la această mașină, cu care îl veți vedea în trafic de acum încolo.

Mașina mea veche, pe care o aveam deja 4 ani, nu am vândut-o încă. Noua mașină e un vis devenit realitate. E minunată. Nu contează cât a costat, asta se poate verifica, important este că o conduc și e o senzație incredibilă”, a spus Selly pentru PROTV.RO. El a postat imagini cu noua achiziție pe contul său de Instagram.

Gallery

Acest model Porsche se vinde în România cu prețuri începând de la 250.000 de euro. Selly și-a permis această achiziție din banii pe care îi câștigă prin compania Selly Media Network SRL, care are ca obiect de activitate producția cinematografică, video și programe de televiziune. În 2022, cifra de afaceri a firmei a fost de 761.000 de lei, cu un profit declarat de 10.193 de lei.

În plus, vloggerul câștigă zeci de mii de euro lunar din rețelele sociale. Recent, Selly a recunoscut că are cheltuieli personale de 10.000 - 20.000 de euro lunar.

A făcut accident cu prima mașină

Influencerul a avut câteva incidente cu prima mașină deținută, din care spune că a învățat lecții importante. În ianuarie 2023, Selly anunța pe rețelele sociale că a lovit din nou mașina pe care o conducea de la eliberarea permisului de conducere.

Încă unul, băieți, încă unul. Pe față nu o lovisem până acum, numai pe laterale, pe spate. Na, îmi cer mii de euro scuze. Chiar nu am vrut. Era o coloană de mașini, s-a oprit brusc, eu nu am mai oprit”. Vezi VIDEO mai jos!

@selly #stitch with @Stefan tik_tok10 ♬ original sound - selly

A recunoscut: Selly e milionar în euro

În iulie 2022, Selly a dezvăluit că activitatea din mediul online l-a îmbogățit. Tânărul de 22 de ani este milionar în euro și a reușit sî atingă acest prag prin multă muncă.

Da, am făcut primul milion, dar depinde cum definești averea. Majoritatea oamenilor au impresia că averea unui om reprezintă banii cash. E greșit, nu e așa. Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Eu am avut marele noroc de a începe să fac ceea ce fac acum încă din 2011 sau 2012. Ăsta a fost norocul meu”, a declarat Selly pentru adpm.ro.

Fotografii: Selly

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni