• PRO TV
  • Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 2: Machiaj tematic de Halloween - Personaj La Catrina

Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 2: Machiaj tematic de Halloween - Personaj La Catrina

Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 2: Machiaj tematic de Halloween - Personaj La Catrina

Episodul 2 Beauty Buzz vine cu un machiaj tematic de Halloween. Inspirația lui este La Catrina, un schelet de femeie, din origine mexicană.

Gallery

​Primul pas în realizarea machiajului este reprezentat de folosirea unor farduri grase, în locul fondului de ten. Pentru personajul La Catrina, se va folosi culoarea alb, pe întreaga față, cu ajutorul unei pensule și a unui burețel de machiaj, urmând fixarea ei cu un fard de aceeași culoare.

În jurul ochilor, se va folosi negru, creându-se un cerc de jur împrejur, iar, în interior, se va folosi o culoare care să scoată în evidență ochii. Urmează conturul nasului, pentru a imita gaura specifică din craniu, iar culoarea este fixată cu același negru ca cel folosit în jurul ochilor.

Pe semiconjuctivă și pe conturul ochiului se va aplica un creion contur negru. Sub pomeți, se va construi o umbră foarte proeminentă, de culoare neagră, care să imite oasele craniului. Cu o culoare rece, în funcție de preferințe, se va accentua umbra de sun pomeți.

În jurul ochilor, pe bărbie și pe frunte, se vor aplica mai multe cristale, fiind decorațiunile speciale personajului La Catrina. Urmează aplicarea genelor false și folosirea rimelului pe genele naturale. Ultimul pas este reprezentat de conturarea buzelor și de aplicarea unui ruj roșu.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni