• PRO TV
  • Oana Radu rupe tăcerea despre presupusul divorț de Cătălin Dobrescu: „Revin curând cu...”. Prima reacție a artistei adâncește și mai mult misterul

Oana Radu rupe tăcerea despre presupusul divorț de Cătălin Dobrescu: „Revin curând cu...”. Prima reacție a artistei adâncește și mai mult misterul

Oana Radu rupe tăcerea despre presupusul divorț de Cătălin Dobrescu: „Revin curând cu...”. Prima reacție a artistei adâncește și mai mult misterul

Zilele trecute, a început să se zvonească faptul că Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, divorțează. Totul a început, după ce artista a apărut, în mediul online, fără verighetă, după trei ani de când au ajuns în fața altarului.

Gallery

​Oana Radu continuă să păstreze misterul, după ce s-a zvonit că ar divorța de Cătălin Dobrescu. Artista a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, oferind foarte puține informații despre ceea ce se întâmplă, în prezent, în viața ei.

Oana Radu a avut prima reacție despre divorțul de Cătălin Dobrescu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu sunt căsătoriți de doar trei ani, dar ultimele postări ale artistei au ridicat multe semne de întrebare cu privire la continuarea căsniciei. Fosta concurentă de la „Vocea României” nu a oferit foarte multe detalii despre situația sentimentală actuală, precizând doar că este bine și că va da mai multe detalii în viitorul apropiat.

Mai mult decât atât, fotografiile de cuplu de pe rețelele de socializare ale celor doi au dispărut, la fel și videoclipurile în care apar împreună și niciunul dintre ei nu îl mai urmărește pe celălalt pe Instagram.

„Gagici și oameni faini, sunt bine! Vă mulțumesc pentru toate mesajele și toată susținerea voastră! Revin curând cu vești și storytime!”, a transmis artista, în mediul online.

Ce spune Cătălin Dobrescu despre divorț

Cătălin Dobrescu a avut și el prima reacție în ceea ce privește presupusul divorț, declarațiile sale fiind mai ambigue decât cele ale Oanei Radu. Bărbatul susține că știe nimic despre aceste zvonuri, iar singurele informații pe care le are sunt venite din partea unor prieteni.

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu... Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a declarat Cătălin Dobrescu, potrivit Spynews.

https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-sotul-oanei-radu-declaratii-despre-zvonurile-presupusului-divort-dintre-el-si-cantareata-ce-spune-catalin-dobrescu-legat-de-separare-318853.html

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni