• PRO TV
  • Lottie Moss, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Modelul a defilat pe covorul roșu într-o rochie transparentă

Lottie Moss, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Modelul a defilat pe covorul roșu într-o rochie transparentă

Lottie Moss, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Modelul a defilat pe covorul roșu într-o rochie transparentă

Lottie Moss știe cum să fie în centrul atenției! Sora celebrei Kate Moss s-a numărat printre vedetele care au defilat pe covorul roșu la Premiile „Glamour Women of the Year”.

Gallery

Lottie Moss a demonstrat încă o dată că este lipsită de inhibiții și și-a făcut apariția într-o rochie transparentă la evenimentul care a avut loc la Londra.

Tânără în vârstă de 25 de ani a purtat o rochie gri transparentă, împodobită cu flori roz și cu spatele hol.  Deși ținuta era transparentă, Lottie și-a lăsat sutienul acasă, iar fotografii au pozat-o din toate unghiurile în momentul în care și-a făcut apariția pe covorul roșu. (Vezi cum a apărut Lottie la eveniment în GALERIA FOTO de mai sus)

Sora vitregă a topmodelului Kate Moss și-a lăsat la vedere tatuajele și și-a completat look-ul cu un make-up cat-eye.

„Glamour Women of the Year” este un eveniment anual care sărbătorește unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală, televiziune, film, sport și mass-media.

În acest an, evenimentul a fost găzduit de comedianta Katherine Ryan. Premiile „Glamour Women of the Year” au ca scop evidențierea femeilor care sunt considerate ca fiind cele care schimbă regulile jocului în domeniile lor de expertiză.

Deborah Joseph, director editorial european la GLAMOUR a declarat pentru DailyMail: „ Abia așteptăm să aducem laolaltă femei din toate domeniile pentru celebrarea noastră anuală a feminismului în toate formele sale”.

 Fotografii: Getty Images

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni