• PRO TV
  • (P) Cum să te înțelegi mai bine cu cei din alte generații în câțiva pași simpli

(P) Cum să te înțelegi mai bine cu cei din alte generații în câțiva pași simpli

(P) Cum să te înțelegi mai bine cu cei din alte generații în câțiva pași simpli

Oare tu știi ce înseamnă gaslight? Dar să dregi busuiocul? Să dai buzz? Numismatică, bop, flașnetă, K-pop sau târnică îți spun ceva? Pager, normcore, tamagotchi, rave... Internet of Things? Nu?

E OK. Nu te speria. Nu multă lume le știe pe toate. Avem gusturi diferite, mai diferite decât sortimentele de ciocolată tandră Milka, precum și feluri diferite de a face lucrurile. Iar lucrurile se schimbă și ele mereu și mereu, tot mai mult și mai rapid, mai ales de când „micul ecran” a devenit tot mai apropiat de „marile ecrane” și „trăsura” de „hibrid”.

Însă, dacă vrei să te simți și tu mai aproape de persoane din alte generații decât tine, este indicat să-ți pui, în primul rând, vocabularul la punct. Iar, dacă simți că sensul cuvintelor se joacă de-a v-ați ascunselea cu tine și nu îți pică fisa ce înseamnă, acum ai un ajutor tandru și prețios de la campania Milka „Câștigă tandrețe generație cu generație” cu al său „Translator de tandrețe”.

Uite, despre „a pica fisa”, de exemplu, Translatorul de tandrețe Milka ar spune că înseamnă atunci „când o persoană își dă seama (de obicei cu o oarecare întârziere) de ceva”. Simplu, nu?

Practic, îți traduce, într-un mod simpatic și în termeni comuni pentru toate vârstele, o mulțime de expresii tipice anumitor generații pentru ca tu să le înțelegi mai bine, indiferent dacă ești baby boomer, gen X, milenial sau gen Z. E chiar interesant. Găsești acolo termeni dintr-o sumedenie de domenii: entertainment, expresii de zi cu zi, lifestyle, stil personal sau tehnologie. Poți să o iei și ca pe o provocare personală și să intri și tu pe CastigaTandrete.ro ca să vezi câți și pe care dintre termeni îi știi.

Bineînțeles, campania „Câștigă tandrețe generație cu generație” este despre mai mult decât atât. Este despre găsirea unui numitor comun, a unei înțelegeri pline de tandrețe între membrii unor generații diferite și despre inițierea unor discuții legate de diferențele aparente care, de fapt, ne pot apropia. Până la urmă, cu toții am fost sau vom ajunge la fiecare vârstă, cu toate provocările pe care le presupune ea.

De asemenea, campania Milka este și despre premii pentru toate generațiile pe care poți să le câștigi dacă te înscrii în concurs. Te așteaptă un set de aparate foto (analog și instant), un set pentru ascultat muzică (pick-up + boxă portabilă), un set de ceasuri (smartwatch și clasic) și premiul cel mare, un voucher pentru vacanță de 10.000 euro. Blană, nu?

 Așa că hai, dude sau gurl, mișcă-te cu talent, fă-ți ASAP un fit check și ia pe tine ceva drip – nu contează că e un capot sau bootcut jeans – ca să fii sigur că rupi fâșul, fă level up cu Translatorul de tandrețe de pe CastigaTandrete.ro și înscrie-te în campanie ca să poți să faci flex cu premiile rupte din stele pe care poți să le câștigi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni