• PRO TV
  • FOTO Așa arăta Larisa Popa înainte de operațiile estetice! Schimbarea radicală prin care a trecut în ultimii ani angajata lui Pescobar

FOTO Așa arăta Larisa Popa înainte de operațiile estetice! Schimbarea radicală prin care a trecut în ultimii ani angajata lui Pescobar

FOTO Așa arăta Larisa Popa înainte de operațiile estetice! Schimbarea radicală prin care a trecut în ultimii ani angajata lui Pescobar

Larisa Popa, angajatul de bază în restaurantele lui Paul Nicolau, cunoscut de publicul larg sub numele de Pescobar, s-a transformat total în ultimii ani! Iată cum arată tânăra înainte de operațiile estetice!

Aparițiile dese alături de Pescobar, celebru pe TikTok, au ajutat-o pe Larisa Popa să intre rapid în atenția publicului. Tânăra ocupă funcția de manager la „Taverna Racilor”, afacerea lui Paul Nicolau, care nu de puține ori a spus că „doarme liniștit când știe că Larisa este la restaurant”. Inițial, mulți au crezut că cei doi formează un cuplu, însă în cadrul unui interviu au dezvăluit că legătura profesională s-a transformat, între timp, într-o frumoasă relație de prietenie, nicidecum de dragoste.

Cum arăta Larisa Popa înainte de operațiile estetice

Larisa Popa se afișează pe rețelele de socializare în ipostaze sexy, semn că este foarte mândră de formele sale. Ceea ce nu mulți știu este că tânăra a apelat, în ultimii ani, la iscusința deosebită a medicilor esteticieni, modificându-și buzele și bustul. „Mâna dreaptă” a lui Pescobar a lucrat și la stilul vestimentar, afișându-se acum în haine cât mai mulate și decoltate.

Sinceră și foarte asumată de fel, Larisa Popa nu și-a șters fotografiile de pe vremea când nu călcase încă pragul medicilor chirurgi, lăsând la vedere etapele transformării sale.

Gallery

Ce studii are Larisa Popa

Nu mulți știu acest lucru, dar studiile nu o recomandă pe Larisa Popa în domeniul HoReCa, potrivit ultimelor sale declarații. Se descurcă de minune, iar intuiția bună o ajută să rezolve toate problemele, motiv pentru care a și devenit omul de încredere în lanțul de restaurante „Taverna Racilor”, deținut de Pescobar.

După ce a terminat studiile la un liceu tehnologic din Argeș, tânăra a decis să urmeze facultatea militară, însă nu a reușit să treacă de probele eliminatorii. Ulterior, aceasta s-a reorientat, așa că s-a înscris la Facultatea Politehnica din București.

„Când am terminat liceul am aplicat la Armată, am picat la sport. Pe aviație voiam eu, ce gândeam eu la 17 ani. Pentru că am terminat liceul la 17 ani m-am dus la școală de la 6 ani. Deci a trebuit să fac buletinul mai repede de 18 ani, că nu mă primeau la facultate. Am picat probele sportive la Armată, nu mi-a părut rău deloc, chiar am fost fericită. Nu era de mine, m-am dus și eu așa… copil fiind, nu știi pe ce drum să te duci.

După ce am picat am zis că vreau la București. Dar unde? Toți colegii mei s-au dus la Politehnică. Unde să ma duc și eu? Tot la Politehnică. Am terminat un liceu tehnologic și am zis să urmez tot asta. M-am înscris în toamnă. Am făcut cei patru ani și am luat licența în pandemie. Terminasem cu un an înainte, dar din cauza muncii intense, nu am reușit să dau licența în același an. Am dat un an după. Nu mi-a plăcut facultatea deloc, iar din anul doi de facultate am început munca (n.r. alturi de Pescobar)”, a declarat Larisa, în cadrul podcast-ului realizat de Viorel Grigoriu.

Foto: Larisa Popa/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni