• PRO TV
  • Cum a reușit un imigrant să mănânce pe gratis în 20 de restaurante din Spania! Până și polițiștii au fost siderați de tertipurile lui

Cum a reușit un imigrant să mănânce pe gratis în 20 de restaurante din Spania! Până și polițiștii au fost siderați de tertipurile lui

Cum a reușit un imigrant să mănânce pe gratis în 20 de restaurante din Spania! Până și polițiștii au fost siderați de tertipurile lui

Un escroc a reușit să păcălească 20 de restaurante din orașul Alicante să-l scutească de nota de plată, după ce a făcea consumație și de 70 de euro la o masă.

Bărbatul, cunoscut drept Aidas J, un lituanian care locuiește în Spania, a reușit să ecrocheze 20 de restaurante înainte de a ajunge în închisoare. Acesta se prefăcea că suferă un atac de cord pentru a fi scutit de nota de plată.
În timpul ”numerelor” sale, acesta se prăbușea la podea și se ținea cu mâna de piept, mimând agonia.

”Este foarte teatral, pretindea că leșină și se prăbușea la podea”, a povestit mabageul El Buen Comer pentru US Sun.
Aidas cerea și asistență medicală pentru problemele lui cu inima - total false - și a fost prins doar când a încercat a doua oară schema la El Buen Comer.

Un alt angajat de la restaurant a declarat pentru El Pais: ”Stătea pe podea, prefăcându-se că are o durere în piept, și tremura din tot trupul”.

Ca parte a rutinei sale, Aidas se îmbrăca în ”haine de designer” și se dădea turist rus care nu vorbea spaniola, conform poliției locale.

Un alt patron de restaurant a dezvăluit că Aidas a comandat mai multe pahare de whiskey scump, antricot și homar înainte de a simula infarctul.

Escrocheria îl costă acum 42 de zile de închisoare, pentru că bărbatul a refuzat să plătească amenzile. Pagubele pe care le-a făcut se ridică la suma de 766 de euro.

Foto: Policia Nacional

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni