• PRO TV
  • S-a aflat cine este, de fapt, „iubirea vieții” lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor, mama fiicei sale și cea care i-a fost nevastă, a pierdut teren în fața ei

S-a aflat cine este, de fapt, „iubirea vieții” lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor, mama fiicei sale și cea care i-a fost nevastă, a pierdut teren în fața ei

S-a aflat cine este, de fapt, „iubirea vieții” lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor, mama fiicei sale și cea care i-a fost nevastă, a pierdut teren în fața ei

Irinel Columbeanu a fost mereu râvnit de femei, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni, însă, fostul milionar de la Izvorani se pare că nu și-a dezvăluit chiar toate secretele, până acum.

Gallery

​​Irinel Columbeanu a fost căutat de domnișoare și în tinerețe, dar și acum, chiar dacă nu mai are bani și a ajuns la azil. În ciuda faptului că toată viața a avut de unde să aleagă, se pare că o singură femeie a reușit, cu adevărat, să îi sucească mințile.

Cine este marea iubire a lui Irinel Columbeanu

Poate pentru unii pare greu de crezut că Irinel Columbeanu, pe vremea când învârtea milioanele de euro pe deget, se îndrăgostise până peste cap de o femeie, care era manechin. În acea perioadă, fostul milionar avea o adevărată slăbiciune pentru femeile care defilau pe podium și și-a dorit ca slăbiciune alui pentru ea să se concretizeze.

Mariana, una dintre colegele Romaniței Iovan, i-a sucit mințile lui Irinel Columbeanu, care și-a dorit-o atât de mult, încât nu doar că a scos bani mulți din buzunare pentru ea, dar a și curtat-o câteva luni bune.

„O dată a adus două sticle de vin extrem de scumpe (…) Asta când era îndrăgostit lulea de Mariana, un manechin după care s-a ţinut luni întregi. Spunea, la un moment dat, că e iubirea vieţii lui, că-şi doreşte o familie cu ea”, povestea Melek Amet, în urmă cu ceva vreme, conform unui site de știri.

Irinel Columbeanu vrea să se împace cu Monica Gabor

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a recunoscut că, în ciuda divorțului, Monica Gabor îi lipsește și ar vrea să se împace cu ea. Cu toate acestea, știe că este un lucru imposibil, deoarece, susține el, mama fiicei sale este măritată cu Mr. Pink și duce o viață lipsită de griji, în America.

 

Sursa foto: Facebook, captură video, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni