• PRO TV
  • Mesajul transmis de Călin Donca persoanelor care îi pun la îndoială munca asiduă și corectitudinea din afaceri: „Ce noroc pe Donca!”

Mesajul transmis de Călin Donca persoanelor care îi pun la îndoială munca asiduă și corectitudinea din afaceri: „Ce noroc pe Donca!”

Mesajul transmis de Călin Donca persoanelor care îi pun la îndoială munca asiduă și corectitudinea din afaceri: „Ce noroc pe Donca!”

La finalul lunii septembrie, Călin Donca a fost arestat pentru 24 de ore, iar perioada a fost prelungită la 30 de zile. Zilele trecute, acesta a primit încă 30 de zile, pe măsură ce ancheta continuă.

Gallery

​Călin Donca a devenit cunoscut, printre altele, și prin intermediul sfaturilor de business pe care le dă în mediul online, strângând, de-a lungul timpului, o comunitate destul de mare de urmăritori.

Călin Donca nu ține cont de părerea lumii

Milionarul din Brașov a avut o perioadă în care nu a dus-o foarte bine din punct de vedere financiar și a fost nevoit să facă unele sacrificii importante, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Tocmai din acest motiv, îi încurajează pe toți să își vadă de propriul drum și să nu ia în seamă nimic din ceea ce persoanele din jur au de spus la adresa lor.

„Când am ajuns la scopul meu, ce zic oamenii? Ce zic oamenii? Cine știe ce zic oamenii? «Ce noroc! Ce noroc pe Donca! Pfaa… Cum a reușit la vârsta lui?». Am dormit în mașină, dragii mei, am mâncat porumb, am mâncat cele mai ieftine macaroane cu brânză, de mi-au ieșit pe nas! Macaroane cu brânză… Cei care au lucrat cu mine își aduc aminte”, a spus Călin Donca, pe contul lui de YouTube.

Călin Donca, pregătit oricând să o ia de la zero

În cadrul unui podcast la care a fost invitat, Călin Donca a fost întrebat ce ar face dacă s-ar afla în situația în care, mâine, nu ar mai rămâne cu nimic și ar fi nevoit să înceapă totul de la zero. Acesta este de părere că ar putea oricând să o ia de la zero, deoarece informațiile de care dispune îi sunt suficiente.

„Partea cea mai frumoasă este că, dacă toți oamenii din lumea aceasta ar avea 1.000 de euro în buzunar, toți, și eu, și tu, toți, milionarii, domnul Țiriac, cel de la colt, toți 1.000 de euro în buzunar, peste o lună, oamenii care și-au făcut banii vor începe să și-i facă, iar oamenii care n-au avut 1.000 de euro vor începe să îi piardă.

Nimeni nu crede că oamenii să săraci vor rămâne la 1.000 de euro și cei bogați vor rămâne la 1.000 de euro, pentru că aici este (n.r. arată spre minte). Atunci, dacă rămâi la zero și pierzi tot, e un alt mod prin care să te reinventezi și să faci din nou”, a precizat omul de afaceri.

 

Sursa foto: Instagram, captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni