• PRO TV
  • Ce decizie a luat Ana Morodan după accidentul în care a fost implicată. Primele declarații după ce a fost condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare

Ce decizie a luat Ana Morodan după accidentul în care a fost implicată. Primele declarații după ce a fost condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare

Ce decizie a luat Ana Morodan după accidentul în care a fost implicată. Primele declarații după ce a fost condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare

Ana Morodan a făcut primele declarații, la câteva zile după ce a fost condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare, cu suspendare.

Gallery

Ana Morodan a vorbit pentru prima dată despre decizia pe care a luat-o după accidentul în care a fost implicată în luna martie a acestui an, după ce s-a urcat la volan cu permisul suspendat, sub influenţa alcoolului şi a substanțelor interzise.

Ce decizie a luat Ana Morodan după accidentul provocat

Într-un interviu pentru unica.ro, Contesa digitală a vorbit pentru prima dată prin ce a trecut în aceste luni și cum a găsit echilibrul, dar și ce decizie a luat după accident.

„Căutarea echilibrului este un dans practicat de derviși, adică îl cauți mereu și te focusezi pe el mereu. Pentru mine hrănitor acum este să iau fiecare zi așa cum vine. Sunt recunoscătoare că îmi permit să stau, să trăiesc prezentul, să am timp să mă ocup real de mine, să mă observ și să învăț să trăiesc în prezent. M-a ajutat mult suportul pe care l-am primit de la oamenii din jurul meu, capacitatea mea de a spune „stop” oricărui tip de angajament profesional indiferent de consecință. Apoi dorința de a mă focusa exclusiv pe mine, lucru pe care înainte nu mă puteam convinge să-l fac, deși de trei ani am tot încercat. Acum stau cu mine, deși am planuri profesionale și mă mai ia entuziasmul pe partea asta. Acum mă liniștesc și încerc să mă reîntorc la Ana cea din viață personală, pe care am neglijat-o atât de mulți ani. Și cumva e bine, s-a făcut lumină după mult timp de negură”, a spus Ana Morodan, pentru sursa citată.

Ce spune Ana Morodan despre sentința primită

Ana Morodan a mărturisit, după sentința primită, că va face tot ce trebuie, pentru că este un om asumat.

„Voi face tot ce trebuie să fac. Firesc. Sunt un om asumat. Am greșit, e normal să existe consecințe”, a precizat Ana.

Ce substanțe i-au fost găsite, de fapt, în sânge, Contesei digitale

Influencerița neagă că ar fi consumat substanțe interzise și a dezvăluit ce i-a ieșit la analizele de sânge.

„Substanțele găsite au fost benzodiazepia și alprazolamul, ambele fiind substanțele active din calmantul numit Xanax, fiind și singurul lucru pe care îl luasem. Conform doctorului psihiatru există o diferență între ce numim noi popular droguri, și calmante prescrise pentru un tratament. Însă și aceste calmante, luate fără cap, îți afectează capacitatea de a conduce”, a mai spus aceasta.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni