• PRO TV
  • Drama actriței Natașa Raab: și-a pierdut soțul în urmă cu 4 ani. Cine a fost dr. Val Guțul

Drama actriței Natașa Raab: și-a pierdut soțul în urmă cu 4 ani. Cine a fost dr. Val Guțul

Drama actriței Natașa Raab: și-a pierdut soțul în urmă cu 4 ani. Cine a fost dr. Val Guțul
Sursa: Facebook

Natașa Raab s-a stins din viață luni, 23 octombrie 2023, la vârsta de 70 de ani. Actrița de teatru și film rămăsese singură în 2019, când soțul ei, medicul Val Guțul, a fost răpus de cancer. De atunci, viața actriței a fost un calvar.

Natașa Raab a trăit o dramă în 2019, când soțul ei a murit din cauza unei boli cumplite. Medicul Val Guțul s-a stins din viață la 14 septembrie din cauza unui cancer de vezică urinară.

Gândul că l-aş putea pierde pe omul acesta mă înnebuneşte! Doamne, mai bine ia-mă pe mine şi îl fă bine pe soţul meu!”, scris actrița pe Facebook, în august 2017. Însă, ruga nu i-a fost ascultată: dr. Val Guțul a murit înaintea ei, după 3 ani de luptă cu boala.

Gallery

Am rămas a nimănui. Doamne, soțul meu, Val DR. Guțul m-a lăsat singură, a nimănui. Vreau să mor și eu! Avea doar 66 de ani!!!”, scria atunci Natașa Raab. Actrița, care era extrem de atașată de soțul ei, a suferit ani în șir fiindcă a rămas singură. În 2020 a fost dignosticată cu Parkinson, boală care a avansat rapid.

De ce nu a avut copii Natașa Raab

Actrița a trăit cu o mare tristețe din cauză că nu a avut copii. Diagnosticată ea însăși cu o formă de cancer, Natașa Raab a fost nevoită să treacă printr-o operație de extirpare a uterului.

Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa la gala Premiilor Gopo din 2017.

Natașa Raab a murit la 70 de ani, iar colegii de la Teatrul Național Craiova au anunțat când și unde va fi înmormântată. Ultimele imagini cu Natașa Raab în viață au apărut pe rețelele sociale.

Fotografii: Agerpres/Facebook Raab Natasa

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni