• PRO TV
  • (P) Câștigă tandrețe... ca un campion

(P) Câștigă tandrețe... ca un campion

(P) Câștigă tandrețe... ca un campion

De ieri, de când a început Champions League, e mare atmosferă în casele multor români. Plasmele sau smart TV-urile sunt pornite non-stop și asaltate de meciuri care mai de care mai interesante. OK, știm, uneori fotbalul nu e chiar cel mai tandru sport, însă el are marele avantaj că reușește să aducă împreună cu succes fani din toate generațiile.

Goluri, scoruri, faze, astea sunt discuțiile pe val zilele astea. Uite, e lovitură liberă și jucătorii adverși s-au aliniat să facă zid ca la „Țară, țară, vrem ostași”. Mai ții minte? Cum, nu ai auzit niciodată de jocul ăsta? Nu-i nimic, rezolvăm. Doar continuă să citești.

Totuși, chiar dacă pe tine nu te-a prins campionatul, iar la capitolul ăsta cam freci menta – că, na, CSF, poate maximum pentru tine e o miuță, un boardgame sau o tablă cu băieții o dată pe an sau preferi să stai la taifas ori la o telenovelă cu fetele – poți să-ți crești și tu nivelul de antren din viața ta. Ba chiar mai mult, să te simți mai apropiat de cei din alte generații decât tine. Cum, te-ntrebi?

Simplu. Cu ajutorul campaniei „Câștigă tandrețe generație cu generație” desfășurată de Milka. Aceasta își propune să-i aducă mai aproape unii de alții pe cei de vârste diferite, să găsească un limbaj comun și să le ofere un cadru în care să se inițieze discuții pe înțelesul și interesul tuturor. Cam ca Champions League, dar... mai tandru. Și tot cu premii interesante pentru participanții de orice vârstă.

Iar, pentru ca totul să fie și mai ușor de asimilat, Milka oferă pe pagina campaniei și un Translator de tandrețe. Dă-i o șansă, sigur o să-ți placă. Acolo vei găsi „traduceri” în termeni tandri ale unor cuvinte și expresii folosite de cei din generații diferite și pe care poate nu le înțelegi. Cum sunt, poate, și unele dintre cele din articolul de față. Dacă ele sunt un challenge pentru tine și te-am băgat în ceață, e, clar, un semn că trebuie să vezi care-i treaba cu translatorul și să-ți aduci vocabularul la zi.

Dar grăbește-te! AMR 20 de zile în care mai poți să driblezi printre definiții fără FOMO. Așa că intră și tu pe CastigaTandrete.ro până pe 12 noiembrie, de pe laptop, PC, smartphone (sau celular, dacă ți-e mai cunoscut așa), tabletă sau notebook, și bucură-te de tot ce are campania de oferit, inclusiv de concurs.

Pentru că, da, în campania Milka poți să rupi fâșul și să „dai gol” cu premii valabile, potrivite pentru toate generațiile. Vis! Știi ce zic? Ba chiar poți să „pasezi” ideea și către bestie al tău ca să vă distrați și chiar să câștigați împreună, ca niște baddies. Dacă nu premiul cel mare sau cele săptămânale, sigur câștigați măcar ceva mai multă tandrețe.

Ce premii poți să „marchezi”? O, campania are niște premii extrem de simpatice, care să te bucure indiferent de vârstă și de pasiuni. Uite, sunt 15 seturi de aparate foto (analog și instant), 15 seturi pentru ascultat muzică (pick-up + boxă portabilă) și alte 15 seturi de ceasuri (smartwatch și clasic). Iar premiul cel mare? Un voucher pentru vacanță de 10.000 euro. Beton, așa-i? 

Hai, intră chiar acum în campanie! Să jucăm cu toții și să câștige tandrețea!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni