• PRO TV
  • Serghei Mizil, pus la zid după ce le-a cerut românilor să doneze bani pentru Irinel Columbeanu

Serghei Mizil, pus la zid după ce le-a cerut românilor să doneze bani pentru Irinel Columbeanu

Serghei Mizil, pus la zid după ce le-a cerut românilor să doneze bani pentru Irinel Columbeanu
Sursa: Instagram

Telenovelă cu scandal iscată în curtea azilului. Serghei Mizil este criticat masiv în mediul online pentru campania umanitară demarată în folosul lui Irinel Columbeanu. Internauții l-au pus la zid pentru gestul său considerat deplasat.

Gallery

Irinel Columbeanu a ajuns la mila publică. Fostul milionar de la Izvorani trăiește la azil, după ce a pierdut tot ce avea din averea impresionantă pe care o etala la începutul anilor 2000. Dintre toți prietenii de atunci, puțin mai sunt acum în preajma lui. Rămas fără bani, Columbeanu a fost ajutat de Romanița Iovan, la un moment dat, să-și poată plăti chiria apartamentului situat într-un ansamblu rezidențial de la marginea Capitalei.

Ajuns la azil, Irinel Columbeanu a găsit un sprijin în Serghei Mizil, care a lansat un apel public pentru ajutorarea fostului milionar. Fostul om de afaceri încă mai plătește din datoriile acumulate de-a lungul anilor. Irinel Columbeanu are poprire pe pensie, astfel încât rămâne în mână cu o sumă infimă.

Însă, gestul lui Mizil a fost considerat deplasat de mulți internauți, care l-au pus la zid pentru „colecta publică”.

Un milionar ne îndeamnă să cotizăm din salariile noastre de 2.000, 3.000, 4.000 RON net, să-l ajutăm pe alt milionar”, a scris cineva pe contul de Instagram al lui Gheorghe Mizil. Alt internaut a fost și mai dur:

Cum să doneze lumea bani pentru Irinel Columbeanu??!! Ce dracu' mă, am înnebunit cu toții?! Păi Irinel este vreun caz social, a fost paralizat toata viața, a trăit o viață necăjită??? Este finalul unei povești de milionar, căruia i-a plăcut extravaganța și pedofilia”, a fost reacția sa.

Fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil a răspuns pe același ton, semn că a fost afectat de cuvintele grele:

Na, uite că au donat. Și nu văd cine p*** mea ești tu să judeci pe altu’, mai ales când ai profilu’ plin de p**** crăcite, nu prea purisane nici ele”. Dar dialogul a continuat.

Serghei Mizil vs internet: „Toată viața a trăit în lux”

Tu, ca un mic influencer, nu poți să ceri să doneze lumea lui Irinel Columbeanu, că a ajuns sărac. A fost prost și și-a pierdut averea. Dacă era bogat f**** tot fete tinere și nu ne băga pe noi în seamă. Fă un caz social cu copii bolnavi și atunci e altceva. Eu nu judec pe nimeni, doar mi-am spus o părere. Dar tu nu înțelegi șmecheria, că ai fost un fel de protejat al sistemului (pe vremea lu nea Nicu) și nu îți făcea nimeni nimic, că erai pe cai mari”, a continuat internautul.

Altcineva consideră că Mizil greșește că protejează un om care nu a avut grijă de averea lui, iar acum vrea să trăiască din mila celor mai săraci decât el.

Am un mare respect față de tine, dl Serghei, dar nu înțeleg dc să facem donații unui dl care toată viața a trăit în lux și opulență și noi ne chinuim să ducem un trai decent, este meritul lui cum a ajuns și gestionat situațiile, a ajuns la mila oamenilor de rând. Când nu ai cap, picioarele o ia randeaua (sic!) sau furi curent”.

Și Anamaria Prodan a răbufnit la adresa lui Irinel Columbeanu! Impresara susține că femeile i-au distrus viața fostului milionar ajuns la azil.

Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze? Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e! Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul Tare de tot, moderat de Viorel Grigoriu.

Fotografii: Agerpres/YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni