• PRO TV
  • Georgina Rodriguez își schimbă domeniul de activitate! Cum a fost surprinsă iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez își schimbă domeniul de activitate! Cum a fost surprinsă iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez își schimbă domeniul de activitate! Cum a fost surprinsă iubita lui Cristiano Ronaldo

De la vânzătoare într-un magazin de lux, la iubita unuia dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume. Georgina Rodriguez nu vrea să fie doar model și influencer, așa că și-a extins domeniul de activitate! Iată cum a fost surprinsă vedeta!

Gallery

​Georgina Rodriguez se numără printre cele mai apreciate și cunoscute personalități din mediul online. Relația cu celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a propulsat-o pe scara succesului internațional, iar acum nu doar că este model și influencer, ci are și propriul documentar despre viața sa. Toate aceste lucruri nu au mulțumit-o, însă, pe iubita starului, așa că a început să „își încerce norocul” și în direcția unui alt domeniu.

În urmă cu aproape doi ani, Georgina Rodriguez s-a lansat în industria muzicală, asta după ce a participat la varianta iberică a emisiunii Masked Singer. Acum, partenera lui Cristiano Ronaldo a fost filmată în timp ce înregistra o piesă alături de trupa pop rock The Elites, formată din doi frați, semn că le pregătește deja fanilor o surpriză de proporții.

Suma pe care ar putea să o câștige Georgina după despărțirea de Ronaldo

Averea lui Cristiano Ronaldo se ridică în acest moment la aproximativ 1 miliard de euro și, conform presei portugheze, Georgina Rodriguez are dreptul de a încasa, în urma unei eventuale separări, nu mai puțin de 35% din suma fabuloasă a fotbalistului lui Al-Nassr. Pe scurt, modelul argentinian ar pune mâna pe aproximativ 350 de milioane de euro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni